Sol og bad

Sol og bad er ofte viktige stikkord for solglade nordmenn når vi skal ut å reise. Med vår kalde og lange vinter her i nord – hva er vel bedre enn å ta en liten pause i tropiske og varme strøk? Vi i Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på flere destinasjoner som passer ypperlig for en badeferie.

Finn våre reisemål her.

Drøm dere bort til varmere strøk!

Vi tilbyr flere ulike destinasjoner som vi anbefaler varmt for barnefamilier, par på tur, storfamilier og personer i alle aldere. Dra på øyhopping mellom de eksotiske og frodige øyene på Seychellene, nyt god mat og vakre strender på trygge Mauritius, eller dykk med hvalhai og fargerike fisker på tropiske Maldivene. Her er mulighetene mange, og alt lagt til rette for at dere skal få en ferie med avslapping og gode minner.

Dra på sammenhengende sol-og badeferie, eller kombiner badeferien med enten safari eller rundreise. Ofte anbefaler vi å kombinere en spennende rundreise på Sri-Lanka med avslappende dager på Maldivene. Eller hva med safari i for eksempel i Sør-Afrika, Botswana eller Uganda etterfulg av et strandopphold på Seychellene? På destinasjoner som Kenya og Tanzania kan man lett kombinere safari og badeferie. Velg blant annet å starte ferien med luksussafari i Masai Mara, og slapp av i kystbyen Mombasa før dere vender snuten hjemover.

Kontakt oss for mer informasjon – vi har bred kunnskap og personlig erfaring!

Les vårt blogginnlegg – familieferie på Mauritius her.

Reisetilbud

5 overnattinger på Sri Lanka (kan utvides).

Opplev Sri Lanka på 6 dager / 5 netter!

Gyldig: 01.01.2024 - 31.10.2024

Opplevelser, natur, kultur og historie.

fra NOK 25.700,- pr. person
7 netter på Maldivene (kan utvides)

Vinterferien – Maldivene – meget gode tilbud

Julegavetips!
Gyldig: 16. - 25.02.24

Velg mellom flere hotell - spesialpriser

fra NOK 33.450,- pr. voksen
14 netter på Sri Lanka

Våren 2024 – Wellness opphold på Sri Lanka – 14 netter – ALT inkludert

14 netter på Sri Lanka (kortere/lengre opphold mulig)
Gyldig: 01. - 30.04.24

Ayurveda, yoga, massasje, måltider m.m.

fra NOK 37.900,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!