Sol og bad

Sol og bad er ofte viktige stikkord for solglade nordmenn når vi skal ut å reise. Med vår kalde og lange vinter her i nord – hva er vel bedre enn å ta en liten pause i tropiske og varme strøk? Vi i Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på flere destinasjoner som passer ypperlig for en badeferie.

Drøm dere bort til varmere strøk!

Vi tilbyr flere ulike destinasjoner som vi anbefaler varmt for barnefamilier, par på tur, storfamilier og personer i alle aldere. Dra på øyhopping mellom de eksotiske og frodige øyene på Seychellene, nyt god mat og vakre strender på trygge Mauritius, eller dykk med hvalhai og fargerike fisker på tropiske Maldivene. Her er mulighetene mange, og alt lagt til rette for at dere skal få en ferie med avslapping og gode minner.

En annen favoritt er smilets land – Thailand. Her tilbyr vi en rekke hoteller som passer ypperlig for både store og små. Maten er så god som strendene er lange, og badetemperaturen er herlig gjerne året rundt.

Dra på en ren sol-og badeferie, eller velg å kombiner badeferien med enten safari eller rundreise. Ofte anbefaler vi for eksempel å kombinere en spennende rundreise på Sri-Lanka med avslappende dager på Maldivene. Eller hva med et opphold på Seychellene etterfulgt av safari i for eksempel Sør-Afrika, Botswana eller Uganda? På destinasjoner som Kenya og Tanzania kan man lett kombinere safari og badeferie. Velg blant annet å starte ferien med luksussafari i Masai Mara, og slapp av i kystbyen Mombasa før dere vender snuten hjemover.

Kontakt oss for mer informasjon – vi har bred kunnskap og personlig erfaring!

Reisetilbud

7 netter på Seychellene

Valentines spesial – Påsken på La Digue

Flyreise og 7 netter på Le Domaine de l`Orangeraie på La Digue
Gyldig: 14. - 23.04.19

Flott bosted på den sjarmerende øya La Digue, Seychellene

fra NOK 26.870,- pr. person
7 netter på Mauritius (kan utvides)

Valentines spesial – Bryllup & bryllupsreise – Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa – Mauritius – Juni 2019

Flyreise, lokal transport, bryllup og 7 netter (kan utvides) på Paradis Beachcomber
Gyldig: 01. - 30.06.19

Paradis Beachcomber - førsteklasses hotell på en av Mauritius flotteste strender

fra NOK 24.970,- pr. person
9 netter på Maldivene

Kampanje fra Bergen – Baros Maldives inkl. Baros Delight

Kampanje - bestillingsfrist 18.02.19
Gyldig: 01.06. - 10.07.19

Baros Maldives - luksuriøst hotell med kritthvite strender

fra NOK 48.980,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!