Sol og bad

Sol og bad er ofte viktige stikkord for solglade nordmenn når vi skal ut å reise. Med vår kalde og lange vinter her i nord – hva er vel bedre enn å ta en liten pause i tropiske og varme strøk? Vi i Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på flere destinasjoner som passer ypperlig for en badeferie.

Finn våre reisemål her.

Drøm dere bort til varmere strøk!

Vi tilbyr flere ulike destinasjoner som vi anbefaler varmt for barnefamilier, par på tur, storfamilier og personer i alle aldere. Dra på øyhopping mellom de eksotiske og frodige øyene på Seychellene, nyt god mat og vakre strender på trygge Mauritius, eller dykk med hvalhai og fargerike fisker på tropiske Maldivene. Her er mulighetene mange, og alt lagt til rette for at dere skal få en ferie med avslapping og gode minner.

Dra på sammenhengende sol-og badeferie, eller kombiner badeferien med enten safari eller rundreise. Ofte anbefaler vi å kombinere en spennende rundreise på Sri-Lanka med avslappende dager på Maldivene. Eller hva med safari i for eksempel i Sør-Afrika, Botswana eller Uganda etterfulg av et strandopphold på Seychellene? På destinasjoner som Kenya og Tanzania kan man lett kombinere safari og badeferie. Velg blant annet å starte ferien med luksussafari i Masai Mara, og slapp av i kystbyen Mombasa før dere vender snuten hjemover.

Kontakt oss for mer informasjon – vi har bred kunnskap og personlig erfaring!

Les vårt blogginnlegg – familieferie på Mauritius her.

Reisetilbud

8 netter på Maldivene

Maldivene – 2-soveroms villa – Meeru Island – Påsken

2-bedroom Villa
Gyldig: 31.03. - 10.04.23

Flotte strender og hyggelig service

fra NOK 149.000,- for familien
8 netter på Maldivene (kan utvides)

Vilamendhoo – Maldivene – Påsken

Vakker øy med område kun for voksne
Gyldig: 31.03. - 10.04.23

Fantastiske snorkle- og dykkemuligheter!

fra NOK 46.150,- pr. person
8 netter på Maldivene (kan utvides) strand, sjø, basseng og bungalower ute i vannet

Påsken- Moofushi, All Inclusive – Maldivene

8 netter på vakre Moofushi på Maldivene
Gyldig: 31.03. - 10.04.23

Cristal All Inclusive inkludert

fra NOK 75.990,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!