Dubai & Abu Dhabi

Dubai og Abu Dhabi – opplev verdensmetropolene på sitt beste!

Strand, shopping, innendørs skianlegg, sanddynekjøring og mye mer – her er det kun fantasien som setter grenser!

Byene er kjent for de fleste, – et unikum innenfor turisme: her er det meste mulig!

Byene Dubai og Abu Dhabi er moderne og vestlig, men likevel er byene i besittelse av den unike arabiske sjarm og gjestfrihet. Her finnes en spennende blanding av moderne by og tidløs ørken, av øst og vest, av gammelt og nytt.

Et must for de som ønsker å oppleve en verdensmetropol, og et perfekt utgangspunkt for en spennende familieferie eller eksotisk bryllupsreise.

Dubai og Abu Dhabi er Midtøstens viktigste sentrum for forretningsliv og turisme, og det er en populær destinasjon for firmaturer eller gruppeturer.

Vi i Paradisreiser er spesialister på destinasjonene og vi skreddersyr etter deres behov og ønsker. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Fakta om Dubai

Hovedstad: Abu Dhabi
Innbyggere: ca 2.7 millioner
Valuta: Myntenheten heter AED (Dirham)
Språk: Offisielt språk er arabisk
Religion: Islam
Tidsforskjell: Norsk tid + 3 timer
Pass/Visum: Norske statsborgere må ha gyldig pass med minst tre måneders gyldighet. De som har norsk pass trenger ikke visum.

Fakta om Abu Dhabi

Hovedstad i Dubai
Innbyggere: ca 1.5 millioner
Valuta: Myntenheten heter AED (Dirham)
Språk: Offisielt språk er arabisk
Religion: Islam
Tidsforskjell: Norsk tid + 3 timer
Pass/Visum: Norske statsborgere må ha gyldig pass med minst tre måneders gyldighet. De som har norsk pass trenger ikke visum.

Klima

Desember - mars er de kjøligste månedene. Disse er som en god norsk sommer og badetemperaturene er som på sitt beste her hjemme.
Desember min. 14 grader - maks. 26 grader.
Januar min. 12 grader - maks. 23 grader.
Mai - august er det varmeste månedene, - vi gjør oppmerksom på at temperaturen kan bli meget høy på dagtid i denne perioden (40 - 50 grader celcius).

Dubai

Dubai tilbyr et rikt utvalg av hotell, og det er nettopp her man kan finne noen av de mest kjente og mest luksuriøse hotellene i verden. Vi tilbyr blant annet Burj al Arab, Al Qasr- Midinat Jumeirah, Jumeirah Zabeel Saray og Address.
Byen er en god blanding av storby og strandliv. Avstandene er korte, og man kommer seg rundt med bil eller taxi. Ofte tilbyr hotellene også shuttleservice til strand eller by-sentrum. Byen har et rikt tilbud av utflukter, attraksjoner og shopping. Samtidig som dere finner flere gode restauranter!

Vi anbefaler ofte destinasjonen i forbindelse med en stop-over, strandferie eller familieferie. Byen kan enkelt kombineres med flere av våre reisemål, for eksempel Maldivene, Seychellene, Mauritius, Thailand, Vietnam, Sør-Afrika, Kenya eller Doha. Mulighetene er mange!

Vi kan tilby et rikt utvalg utflukter for den eventyrlystne, alt fra guidede turer i byens mange souker til sand-skiing på gyldne sanddyner i ørkenen. Blant annet anbefaler vi utflukten “Arabian Dreams” for bryllupsreise eller et vakkert frieri – hva kan være bedre enn å sitte under en magisk stjernehimmel midt i ørkenen? Mat og drikke og ulike aktiviteter er inkludert, og dere overnatter i komfortable telt. Opplevelsen er som tatt ut av 1001 natt!

Abu Dhabi

Byen tilbyr et rikt utvalg av hotell, og sammen med Dubai finnes noen av de mest kjente og mest luksuriøse hotellene i verden her. Her bor man godt, og det finnes ulike hotell i forskjellige stiler, klasser og til forskjellige priser. Vi tilbyr blant annet St. Regis Saadiyat Island Resort. Det Internasjonale arbeidsmarkedet er stort i Abu Dhabi, og både engelskkunnskaper og service er av meget god standard!

Dersom man tar en stopp i Abu Dhabi på vei til eller fra en av våre andre flotte reisemål; Maldivene, Mauritius, Oman, Seychellene, østlige eller sørlige Afrika, Thailand eller Vietnam kan byhotell være et godt alternativ for å få med seg den fantastiske shoppingen som byen tilbyr!

Abu Dhabi og Dubai kan også kombineres om ønskelig. Byene ligger kun cirka 90 minutters kjøring fra hverandre.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!