Mauritius

Multikulturell og frodig øy omkranset av vakre strender!

Her finner du grønne fjellformasjoner, god mat og drikke, samt service i verdensklasse. Øya befinner seg i Det indiske hav, og selv om den er relativt liten i størrelse, rommer den likevel mye; her ligger alt til rette for en herlig ferie!

Dette er destinasjonen for de som ønsker et trygt, enkelt og rolig reisemål. De lokale er kjent for å være spesielt imøtekommende og hyggelige, og under ferien er det lett å komme seg rundt på øya på egenhånd.

Hotellene holder en høy standard, servicen er meget god, og det finnes et stort og spennende utvalg av mat og drikke. Dette er en ideell destinasjon for en romantisk bryllupsreise og par på reise. Destinasjonen er også utmerket for familieferie med småbarn, eller storfamilien som ønsker å tilbringe tid sammen i vakre omgivelser.

Vi tilbyr i vårt sortiment noe for enhver smak og ethvert budsjett. Her kan man velge mellom fine leiligheter omkranset av frodig vegetasjon. Eller luksuriøse hoteller som tilbyr de lekreste villaer, hvor man har direkte tilgang til både strand og hav; mulighetene er mange!

Paradisreiser er spesialister på destinasjonen – kontakt oss for gode priser, service og kunnskap!

Fakta om Mauritius

Hovedstad: Port Louis
Innbyggere: ca. 1,3 mill.
Språk: Engelsk er offisielt språk. Kreolsk og fransk er svært utbredt.
Religion: Hinduisme er den største religionen og utgjør ca. halvparten av befolkningen.
Tidsforskjell: Norsk tid 2+ sommertid, 3+ vintertid
Valuta: Mauritius Rupee (MUR) 1 = 100 cent. Minibanker og bruk av kredittkort er utbredt.
Pass/Visum: Gyldig pass kreves, ingen visumplikt for norske statsborgere. Pass må være gyldig i minimum 6 måneder etter at reisen er avsluttet.

Klima

Øya har et subtropisk klima. Oktober til april har et godt og varmt klima hele døgnet. Denne perioden er den varmeste og mest populære med 22 - 30 grader. Vær oppmerksom på at tropiske regnskyll forekommer hyppigst i perioden desember - til mars. Tropiske stormer/sykloner kan også forekomme, men er heldigvis mer sjeldent. Mai til september er den tørreste perioden, med varme dager og kjøligere kvelder med ca. 15 - 22 grader. Ta med en jakke/genser til kveldsbruk. Vestkysten har det mest stabile været året rundt. Noe mer vind på østkysten i perioden mai til august/september.

Vielse og bryllupsreise

Vielse: Flere velger å gifte seg på øya. Vi tar oss av papirarbeidet og selve vielsen blir arrangert på hotellets område i en vakker tropisk hage, eller på stranden - valget er deres.
Vielse området blir dekorert med vakre blomster og vielsen foregår på engelsk. Vi ordner med fotograf, blomsterbukett, knapphullsblomst, musserende vin/champagne eller annet dere måtte ønske, vi skreddersyr deres helt spesielle dag! Alle våre hotell kan benyttes for vielse, vi kommer gjerne med anbefalinger!

Hotell på Mauritius

Paradisreiser har et stort utvalg av bosteder på Mauritius. Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon om hotellene og for et uforpliktende tilbud.

Leiligheter og hus

Vi kan tilby flere leilighets-alternativ. En prisgunstig løsning for familier og venner som reiser sammen på begrenset budsjett.

Aktiviteter på Mauritius

 Aktiviteter og opplevelser; både i vann og på land. Paradisreiser hjelper dere med å forhåndsbestille utflukter, slik at dere er sikret plass på ønsket aktivitet. Turene kan bestilles sammen med våre fly og hotellpakker.

Kontakt oss for mer informasjon!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!