Mauritius

Langstrakte strender, vakker natur og vennlighet …

dette og mye mer finner dere på den frodige vulkanske øya Mauritius!

Øya befinner seg i Det indiske hav. Selv om den er liten av størrelse, rommer den likevel mye. Her er det grønne og frodige fjellformasjoner, langstrakte og barnevennlige strender, samt god mat og service i verdensklasse!

Dette er destinasjonen for de som ønsker et trygt, enkelt og rolig reisemål. De lokale er kjent for å være spesielt imøtekommende og hyggelige, og på ferie er det lett å komme seg rundt på øya.

Hotellene holder en høy standard, servicen er meget god, og det finnes et stort utvalgt av god mat og drikke. Dette er en ideell destinasjon for en romantisk bryllupsreise og par på reise. Destinasjonen er også utmerket for familieferie med småbarn, eller storfamilien som ønsker å tilbringe tid sammen i vakre omgivelser.

Vi tilbyr i vårt sortiment noe for enhver smak og ethvert budsjett. Her kan man velge mellom fine leiligheter omkranset av frodig vegetasjon. Eller luksuriøse hoteller som tilbyr de lekreste villaer, hvor man har direkte tilgang til både strand og hav – mulighetene er mange.

Paradisreiser er spesialister på destinasjonen – kontakt oss for gode priser, service og kunnskap!

Fakta om Mauritius

Hovedstad: Port Louis
Innbyggere: ca. 1,3 mill.
Språk: Engelsk er offisielt språk (offisielle dokumenter etc.) Kreolsk og fransk er svært utbredt. Avisene utgis på fransk.
Religion: Befolkningen på Mauritius er fra forskjellige kulturer. Hinduisme er den største religionen og utgjør ca. halvparten av befolkningen.
Tidsforskjell: norsk tid 2+ sommertid, 3+ vintertid
Valuta: Mauritius Rupee (MUR) 1 = 100 cent. Minibanker og bruk av kredittkort er utbredt.
Pass/Visum: Gyldig pass kreves, ingen visumplikt for norske statsborgere. Pass må være gyldig i minimum 6 måneder etter at reisen er avsluttet.

Klima

Subtropisk klima. Oktober - april har et godt og varmt klima hele døgnet. Denne perioden er den varmeste og mest populære med 22 - 30 grader. Vær oppmerksom på at tropiske regnskyll forekommer hyppigst i denne perioden. Tropiske stormer/sykloner kan også forekomme, men er heldigvis mer sjeldent. Mai - September er den tørreste perioden, med varme dager og kjøligere kvelder, ca. 15 - 22 grader. Ta med en jakke/genser til kveldsbruk. Vestkysten har det mest stabile været året rundt. Noe mer vind på østkysten i perioden mai - august/september.

Vielse og bryllupsreise

Vielse: Flere velger å gifte seg på øyen. Vi tar oss av papirarbeidet og selve vielsen blir arrangert på hotellets område i en vekker tropisk hage, eller på stranden, - valget er deres!
Vielsesområdet blir dekorert med vakre blomster og vielsen foregår på engelsk. Vi ordner med fotograf, blomsterbukett, knapphullsblomst, musserende vin/champagne eller annet dere måtte ønske, vi skreddersyr deres helt spesielle dag! Alle våre hotell kan benyttes for vielse, vi kommer gjerne med anbefalinger!

 

Hotell på Mauritius

Paradisreiser har et stort utvalg av bosteder på Mauritius. Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon om hotellene og for et uforpliktende tilbud.

Leiligheter og hus

Vi kan tilby flere leilighetalternativ. En prisgunstig løsning for familier og venner som reiser sammen på begrenset budsjett.

Aktiviteter på Mauritius

 Aktiviteter og opplevelser- både i vann og på land. Paradisreiser hjelper dere med å forhåndsbestille utflukter, slik at dere er sikret plass på ønsket aktivitet. Turene kan bestilles sammen med våre fly og hotellpakker.

Kontakt oss for mer informasjon!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!