La Réunion

Eksotiske, frodige og vakre La Réunion!

Midt i Det indiske hav, 800 km øst for Madagaskar, ligger la Réunion, som sammen med Mauritius- og Rodriguesøyene utgjør øygruppen Maskarene.

Øya er som et fjell plassert i Det Indiske hav, med Piton des Neiges som rager 3 069 meter over havet. Den berømte Piton de la Fournaise er en fremdeles aktiv vulkan som våkner til liv av og til, og byr på storslått underholdning hvor man kan beundre lavastrømmene på trygg avstand.

La Réunion er et knutepunkt mellom flere kontinenter og vil forføre deg med sin naturlige og varme gjestfrihet hos en svært etnisk blandet befolkning. Her finner du også et kreolsk kjøkken og krydret mat som med sin karri og rougaille kan få frem superlativene hos de matglade.

Dette er destinasjonen for deg som er glad i naturen og vil ha et trygt og spennende reisemål. De lokale er kjent for å være spesielt imøtekommende og hyggelige, og under ferien er det lett å komme seg rundt på øya på egenhånd.

Paradisreiser er spesialister på destinasjonen.
Kontakt oss for gode priser, service og kunnskap!

Fakta om La Réunion

 

Styresett: fransk oversjøisk departement siden 1946.
Hovedstad:
Saint-Denis
Innbyggere: ca. 866 200 (2021)
Språk: fransk og kreolsk.
Religion: Kristendom  er den største religionen, men hinduism, budisme og islam er også representert.
Tidsforskjell: Norsk tid 2+ sommertid, 3+ vintertid
Valuta: Euro (EUR). Minibanker og bruk av kredittkort er utbredt.
Pass/Visum: Gyldig pass kreves, ingen visumplikt for norske statsborgere. Pass må være gyldig i minimum 6 måneder etter at reisen er avsluttet.

Klima

Øya har et subtropisk klima. Oktober til april har et godt og varmt klima hele døgnet. Denne perioden er den varmeste og mest populære med 22 - 30 grader. Vær oppmerksom på at tropiske regnskyll forekommer hyppigst i perioden desember - til mars. Tropiske stormer/sykloner kan også forekomme, men er heldigvis mer sjeldent. Mai til september er den tørreste perioden, med varme dager og kjøligere kvelder med ca. 15 - 22 grader. Ta med en jakke/genser til kveldsbruk. Vestkysten har det mest stabile været året rundt. Noe mer vind på østkysten i perioden mai til august/september.

Hotell på La Réunion

Paradisreiser har et stort utvalg av bosteder på La Réunion og kan blant annet anbefale Hôtel Blue Margouillat, LUX* St Gilles, The Palm Resort & Spa og Sarana Hôtel & Spa.
Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon om hotellene og for et uforpliktende tilbud.

Aktiviteter på La Réunion

 La Réunion er et rent eldorado for dere som liker å være i aktivitet. Her kan dere gå på fjelltur, sykkeltur, prøve dere på juving, rafting,  dykking, snorkling, Big Game Fishing mm.
Paradisreiser hjelper dere med å forhåndsbestille utflukter, slik at dere er sikret plass på ønsket aktivitet. Turene kan bestilles sammen med våre fly og hotellpakker.  La Réunion kan gjerne kombineres med andre reisemål, f.eks. med den gode “naboen” Mauritius.

Kontakt oss for mer informasjon!

IRT/emmanuel_virin
IRT/emmanuel_virin

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!