Maldivene

Velkommen til paradis på jord!

Drømmer du om kritthvite strender, turkisblå laguner og krystallklart vann? Da bør du reise til Maldivene – en destinasjon som ikke kan beskrives; den må oppleves! Her vil dere få oppleve nydelige hotell, myk sand mellom tærne og en fantastisk verden under vann.

Maldivene er en øygruppe i Det indiske hav som består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller, der 202 øyer er bebodd og 110 av dem er hotelløyer. Det vil si at hvert hotell ligger på en egen privat øy. Paradisreiser har et av Norges beste hotellutvalg på destinasjonen.

Dette er et yndet reisemål enten om dere skal på bryllupsreise, kjæreste-tur eller familieferie. Nyt barfot-luksus i vakre omgivelser! Ønsker dere en mer aktiv ferie kan man spenne på seg svømmeføttene og utforske det spennende livet under havoverflaten. Reisemålet er en helårsdestinasjon, og er i verdensklasse når det kommer til snorkling og dykking. Flere av hotellene har egne husrev, som ligger kun få meter fra stranden. Er man heldig kan man møte på havskilpadder, hvalhai og Manta ray.

Vi kan tilby hotelløyer i forskjellige kategorier, og som passer forskjellige budsjett og ønsker. De fleste bosdtedene tilbyr både strandvillaer – hytter på stranden, omkranset av frodig vegetasjon , eller vannvillaer – på påler ute i lagunen. Vannvillaene har terrasse med trapp direkte ned i Det indiske hav.

Destinasjonen er 100% avhengig av import, derfor er prisene på mat og drikke høye og det vil ofte lønne seg å inkludere måltider i oppholdet. Flere av hotellene tilbyr All Inclusive, det vil si at alle måltider med drikke er inkludert. Våre reisekonsulenter vil veilede dere om hvilken måltidsplan som vil lønne seg for deres opphold på Maldivene.

Paradisreiser er Maldivene spesialisten – kontakt oss for gode priser, topp service og kunnskap!

Fakta om Maldivene

Hovedstad: Malè
Innbyggere: 417.492
Språk: Dhivehi og engelsk
Religion: Sunni Muslimsk
Tidsforskjell: +3 timer foran oss om sommeren, +4 timer foran oss om vinteren
Valuta: Maldivian Rufiya (MVR)
Hotellene foretrekker USD, Euro eller kredittkort
Pass/Visum: Pass som er gyldig i minimum 6 måneder etter reisen er avsluttet må medbringes, visum gis for 30 dager ved ankomst
Toll/Kvote: Det er forbudt å medbringe alkohol til landet. Alkohol kan kjøpes på våre hotell

Klima

Tropisk klima med en årlig snittemperatur på ca. 28 grader på land og i vann. Den tørreste perioden er statistisk sett fra desember til april. Mai til oktober/november har gjennomsnittlig mange soltimer pr. dag og varm temperatur, men tropiske regnskyll forekommer hyppigere. Egner seg som reisemål hele året. Været på Maldivene. 

Vielse og bryllupsreise

Vielse: Vi kan tilby en symbolsk seremoni - en intim og flott opplevelse for brudepar som i forkant av reisen har valgt en enkel vielse her hjemme. Hotellet organiserer en symbolsk seremoni på dekorert område på stranden, tilpasset brudeparets ønsker
Bryllupsreise: Maldivene er den perfekte destinasjonen for bryllupsreise! Her har dere muligheten til å nyte god mat og drikke, ypperlig service og hverandre i vakre omgivelser. Vi har mange flotte tilbud på bryllupsreiser!

Øyer på Maldivene

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!