Maldivene

Drømmer du om kritthvite strender, turkisblå laguner og krystallklart vann?

Velkommen til paradis på jord!

Maldivene er en øygruppe i Det indiske hav som består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller, der 202 øyer er bebodd og 110 av dem er hotelløyer. Paradisreiser har et av Norges beste utvalg av hoteller, hvor hvert enkelt hotell ligger på en egen privat øy.

Et yndet reisemål enten om dere skal på bryllupsreise, kjærestetur eller familieferie. Nyt barfotluksus i avslappende og vakre omgivelser! Ønsker dere en mer aktiv ferie kan man spenne på seg svømmeføttene og utforske det spennende livet under havoverflaten. Reisemålet er i verdensklasse når det kommer til snorkling og dykking, og flere av hotellene har egne husrev kun få meter fra stranden. Er man heldig kan man møte på havskilpadder, hvalhai og Manta rays.

På de ulike øyene finnes noe for enhver smak og ethvert budsjett. Her kan man blant annet velge mellom å bo i koselige bungalower/beach villaer omkranset av frodig vegetasjon på stranden, eller luksuriøse vannvillaer på påler ute i lagunen, med privat soldekk og trapp direkte ned i havet.

Paradisreiser er spesialister på reisemålet – kontakt oss for gode priser, topp service og kunnskap!

Fakta om Maldivene

Hovedstad: Malè
Innbyggere: 417.492
Språk: Dhivehi og engelsk
Religion: Sunni Muslimsk
Tidsforskjell: +3 timer foran oss om sommeren, +4 timer foran oss om vinteren
Valuta: Maldivian Rufiya (MVR)
Hotellene foretrekker USD, Euro eller kredittkort
Pass/Visum: Pass som er gyldig i minimum 6 måneder etter reisen er avsluttet må medbringes, visum gis for 30 dager ved ankomst
Toll/Kvote: Det er forbudt å medbringe alkohol til landet. Alkohol kan kjøpes på våre hotell

Klima

Tropisk klima med en årlig snittemperatur på ca. 28 grader på land og i vann. Den tørreste perioden er statistisk sett fra desember til april. Mai til oktober/november har gjennomsnittlig mange soltimer pr. dag og varm temperatur, men tropiske regnskyll forekommer hyppigere. Egner seg som reisemål hele året.

Vielse og bryllupsreise

Vielse: Vi kan tilby en symbolsk seremoni - en intim og flott opplevelse for brudepar som i forkant av reisen har valgt en enkel vielse her hjemme. Hotellet organiserer en symbolsk seremoni på dekorert område på stranden, tilpasset brudeparets ønsker
Bryllupsreise: Maldivene er den perfekte destinasjonen for bryllupsreise! Her har dere muligheten til å nyte god mat og drikke, ypperlig service og hverandre i vakre omgivelser. Vi har mange flotte tilbud på bryllupsreiser!

Øyer på Maldivene

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!