Safari

Safari betyr “reise” på Swahili. For mange er dette en drømmeferie – noe vi i Paradisreiser er helt enige i! En opplevelse verdt å oppleve.

Finn våre reisemål her.

“The Big Five” og mye mer i fantastiske omgivelser!

Kenya og Tanzania er kjent for sine fantastiske nasjonalparker og safariområder. I tillegg er The Great Migration – verdens største dyrevandring – noe som bør inn på enhver globetrotters “bucket list” – det er vanskelig å forklare, må oppleves –  det er helt unikt! Denne vandringen har verken en start eller slutt – det er en prosess som pågår kontinuerlig for dyrene i søken etter mat, vann og trygghet. De enorme flokkene med gnu (ca. 1.5 mill.) og flere hundretusenvis med sebra beveger seg i en årlig “sirkel” i Serengeti og Masai Mara.

“If there were one more thing I could do, it would be to go on safari once again” – Karen Blixen

Safari i Afrika – Botswana er en annen unik safari destinasjon. Ødemark og våtmarksområder med et svært variert og rikt dyreliv det ikke finnes maken til! Må oppleves! Flott å kombinere med Victoria Falls og Zimbabwe. Kombiner gjerne flere steder, lodger og utflukter – som for eksempel Victoria Falls i Zimbabwe eller ørkenvandring i Namibia, og avslutt safariferien med sol- og badeferie enten på kysten av Kenya, Zanzibar eller Mosambik, eller i Det indiske hav; Mauritius, Seychellene og Maldivene. En annen kombinasjon kan være safariopplevelse og storbyliv –  avslutt reisen med noen dager i Dubai, Doha, Cape Town eller Johannesburg i Sør-Afrika.

“Vi misunner alle som ikke har vært i Afrika – de har fortsatt tilgode å oppleve det beste her i livet” 

Safari i Asia – India (bl.a. tigersafari) eller Sri Lanka (flere dyr kan oppleves på safari) vil vil anbefale å kombinere rundreise og safari, avslutt med sol og badeferie ved kysten eller storbyliv i hovedstaden Colombo. Mulighetene er mange!

Paradisreiser har et stort utvalg av safarireiser! Vi har bred kunnskap og personlig erfaring, og skreddersyr reisen etter behov og ønsker. Kontakt oss for mer informasjon.

Les våre blogginnlegg; “Luftballong over Serengeti” her. “Safari og opplevelser i sommerferien” her.


Reisetilbud

8 netter (kan utvides)

Victoria Falls og Zambezi Nasjonalpark – Alt Inkludert

4 netter Gorges og 4 netter Zambezi Sands
Gyldig: 01.11. - 20.12.19 og 01.01. - 29.02.20

Victoria Falls og safari - alt inkludert

fra NOK 25.990,- pr. person
7 netters opphold

Luksuriøs rundreise inkl. de fantastiske Oberoi hotellene – India

Delhi, Agra og Jaipur
Gyldig: 01. - 30.09.19

Rundreise inkludert de luksuriøse Oberoi hotellene i India

fra NOK 26.200,- pr. person
6 netter med hotell/safari camp (kan utvides)

3 ntr Victoria Falls og 3 ntr Hwange Nasjonalpark – alt inkludert

4 netter Gorges og 3 netter Bomani Camp
Gyldig: 01.11. - 31.12.19.

Victoria Falls og safari - alt inkludert

fra NOK 23.330,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!