Safari – en unik opplevelse!

Sjiraffer som løper forbi en safaribil

Storslagen natur og “The Big Five”

Kenya og Tanzania er kjent for sine fantastiske nasjonalparker. Her kan dere oppleve The big five; Løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn. I åpne safaribiler sitter dere på beste tilskuerplass til et mangfoldig dyreliv, og deres kunnskapsrike guide vil veilede dere underveis. nærheten man får til naturen og dyrelivet på safari er ubeskrivelig og må oppleves. Safari er noe man må unne seg minst en gang i livet, og egner seg både for voksne og barn. En familietur til Afrika vil skape minner for livet.

“If there were one more thing I could do, it would be to go on safari once again” – Karen Blixen

Jente på savannen med tre marekatter

The Great Migration

I Kenya og Tanzania kan man også oppleve verdens største dyrevandring, The Great Migration;Ca. halvannen million gnu og sebra som beveger seg mellom Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania i søken etter mat, vann og trygghet.

Safari i Afrika – Botswana er en annen unik safari destinasjon. Ødemark og våtmarksområder med et svært variert og rikt dyreliv det ikke finnes maken til! Må oppleves! Flott å kombinere med Victoria Falls og Zimbabwe. Kombiner gjerne flere steder, lodger og utflukter – som for eksempel Victoria Falls i Zimbabwe eller ørkenvandring i Namibia, og avslutt safariferien med sol- og badeferie enten på kysten av Kenya, Zanzibar eller Mosambik, eller i Det indiske hav; Mauritius, Seychellene og Maldivene. En annen kombinasjon kan være safariopplevelse og storbyliv –  avslutt reisen med noen dager i Dubai, Doha, Cape Town eller Johannesburg i Sør-Afrika.

“Vi misunner alle som ikke har vært i Afrika – de har fortsatt tilgode å oppleve det beste her i livet” 

Safari i Asia – India (bl.a. tigersafari) eller Sri Lanka (flere dyr kan oppleves på safari) vil vil anbefale å kombinere rundreise og safari, avslutt med sol og badeferie ved kysten eller storbyliv i hovedstaden Colombo. Mulighetene er mange!

Paradisreiser har et stort utvalg av safarireiser! Vi har bred kunnskap og personlig erfaring, og skreddersyr reisen etter behov og ønsker. Kontakt oss for mer informasjon.

Les våre blogginnlegg; “Luftballong over Serengeti” her. “Safari og opplevelser i sommerferien” her.

 

Reisetilbud

8 netter (mulighet for utvidelse)

Victoria Falls & Okavango Delta, Botswana

Julegavetips!
Gyldig: 10.01. - 31.03.23

Victoria Falls, Okavango - 8 netter/9 dager

fra NOK 72.700,- pr. person
12 netter

Familiereise til Victoria Falls og Botswana – 12 netter

12 netter og 4 camper i familierom
Gyldig: 10.01 - 31.03.23

En fantastisk reise med spennende safari i flotte omgivelser

fra NOK 297.000,- for familien
9 netter (kan utvides)

Botswana – 9 netter – ingen tillegg for enkeltrom

3 netter Linyanti, 3 netter Okavango og 3 netter Kalahari
Gyldig: 01.12.22 - 31.03.23

En fantastisk rundreise i Botswana

fra NOK 71.960,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!