Safari – en unik opplevelse!

Sjiraffer som løper forbi en safaribil

Storslagen natur og “The Big Five”

Kenya og Tanzania er kjent for sine fantastiske nasjonalparker. Her kan dere oppleve The big five; Løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn. I åpne safaribiler sitter dere på beste tilskuerplass til et mangfoldig dyreliv, og deres kunnskapsrike guide vil veilede dere underveis. nærheten man får til naturen og dyrelivet på safari er ubeskrivelig og må oppleves. Safari er noe man må unne seg minst en gang i livet, og egner seg både for voksne og barn. En familietur til Afrika vil skape minner for livet.

“If there were one more thing I could do, it would be to go on safari once again” – Karen Blixen

Jente på savannen med tre marekatter

The Great Migration

I Kenya og Tanzania kan man også oppleve verdens største dyrevandring, The Great Migration;Ca. halvannen million gnu og sebra som beveger seg mellom Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania i søken etter mat, vann og trygghet.

Safari i Afrika – Botswana er en annen unik safari destinasjon. Ødemark og våtmarksområder med et svært variert og rikt dyreliv det ikke finnes maken til! Må oppleves! Flott å kombinere med Victoria Falls og Zimbabwe. Kombiner gjerne flere steder, lodger og utflukter – som for eksempel Victoria Falls i Zimbabwe eller ørkenvandring i Namibia, og avslutt safariferien med sol- og badeferie enten på kysten av Kenya, Zanzibar eller Mosambik, eller i Det indiske hav; Mauritius, Seychellene og Maldivene. En annen kombinasjon kan være safariopplevelse og storbyliv –  avslutt reisen med noen dager i Dubai, Doha, Cape Town eller Johannesburg i Sør-Afrika.

“Vi misunner alle som ikke har vært i Afrika – de har fortsatt tilgode å oppleve det beste her i livet” 

Safari i Asia – India (bl.a. tigersafari) eller Sri Lanka (flere dyr kan oppleves på safari) vil vil anbefale å kombinere rundreise og safari, avslutt med sol og badeferie ved kysten eller storbyliv i hovedstaden Colombo. Mulighetene er mange!

Paradisreiser har et stort utvalg av safarireiser! Vi har bred kunnskap og personlig erfaring, og skreddersyr reisen etter behov og ønsker. Kontakt oss for mer informasjon.

Les våre blogginnlegg; “Luftballong over Serengeti” her. “Safari og opplevelser i sommerferien” her.

 

Reisetilbud

7 netters opphold (kan utvides)

Safari in Style i Tanzania

7 dagers kjøresafari i Tanzania- Alle måltider og aktiviteter inkludert
Gyldig: 01.11.24 - 19.12.24

safari til Tarangire, Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara

fra NOK 68.465,- pr. person
10 netter (mulighet for utvidelse)

10 netter Elephant Paths – flott rundreise – Zimbabwe og Botswana

Hwange, Victoria Falls, Chobe/Ngoma, Khwai
Gyldig: 01. - 20.12.24 og 01.01. - 31.03.25

Fantastisk rundreise

fra NOK 85.775,- pr. person
10 netter (mulighet for utvidelse)

Safari på Karen Blixen Camp i Kenya & badeferie på Zanzibar

10 netter med kombinasjon av safari, sol og bad
Gyldig: 01.01. - 31.03.25

Mange flotte opplevelser!

fra NOK 63.260,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!