Bryllupsreise

Drømmer dere om en fantastisk og minnerik bryllupsreise?

Vi i Paradisreiser hjelper dere med å finne den perfekte reisen i henhold til deres ønsker. Flere av våre reisemål står på listen av favoritter – spesielt for nygifte.

Kan vi anbefale eksotiske Maldivene? Her kan dere bo i en villa på påler ute i vannet med et privat infinity basseng. Her nyter dere solnedgangen på terrassen i hverandres selskap. Eller hva med vakre Seychellene og Mauritius? For de som er enda mer eventyrlystne anbefaler vi en luksussafari i Masai Mara i Kenya, etterfulgt av sol og bad i Mombasa. En rundreise i Vietnam eller Sri Lanka er også noe vi varmt anbefaler for bryllupsreisen.

Vi har også mange storbyer som er verdt å legge noen dager innom, som en forlengelse på bryllupsreisen, for eksempel Dubai, Doha eller Bangkok. Mulighetene er så mange – og vi vil med glede hjelpe dere med planleggingen!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi skreddersyr reisen etter deres ønske!

romantisk middag på stranden med lykter og lys

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!