Personvernerklæring

Personvernerklæring for Paradisreiser AS.

Formål og type informasjon
Vi henter inn de opplysninger fra deg som bruker for å kunne gi deg de tjenestene vi tilbyr.

Nyhetsbrev – her er det din e-post adresse vi trenger for å sende deg relevant informasjon. Vi gir aldri denne opplysningen videre, og du kan selv når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Vi benytter MailChimp til Nyhetsbrev og til lagring av e-postadresser.

Tilbud
Ber du om et tilbud fra oss vil det være kontaktinformasjon til deg samt korrekt navn på de reisende vi behøver.

Bestilling
Dersom tilbudet blir en bestilling har vi behov for passinformasjon.
Passinformasjon videreformidles til flyselskap på samme måte som når du skanner ditt pass ved innsjekk hos flyselskapene.
Vi kan også ha behov for passinformasjon om vi skal hjelpe med visum til enkelte land.

Utleveres opplysningene til andre?

Vi utleverer IKKE dine personopplysninger til tredjepart unntatt der flyselskapene ber om passinformasjon og mobilnummer, der hotell ønsker navn og mobilnummer, og hvor våre agenter på reisemålet har behov for navn, mobilnummer og evnt. passinformasjon om de skal bistå med hjelp til å få visum.

Sletting og lagring
Informasjon som hentes inn fra deg som kunde, brukes og lagres i vårt mid-office system. Sletting av kontaktinformasjon og reiseinformasjon blir gjort etter 5 år fra reisen er avsluttet (iht regnskapsloven/bokføringsloven). Passopplysninger blir slettet automatisk etter hjemkomst, om ikke annet er avtalt.

Sikkerhet
Dine opplysninger sikres på best mulig måte ved at vi har fokus på datasikkerhet gjennom ekstern tilbyder av datasikkerhet.
Våre ansatte har både taushetsplikt og behandler personopplysninger med største forsiktighet.

Ved spørsmål kan daglig leder kontaktes på
E-post: post@paradisreiser.no
Paradisreiser AS, Furusvingen 20, 3060 Svelvik
Tlf: 32 24 36 10

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!