Seychellene

Seychellene blir av mange omtalt som det siste paradis!

De totalt 115 øyene av granitt og koraller som utgjør Seychellene er kjent for å være de vakreste øyene i verden

Øygruppen befinner seg i Det indiske hav, og tilhører kontinentet Afrika. Vi tilbyr overnatting i alt fra koselige gjestehus til noen av verdens mest eksklusive hoteller på private øyer, som vi liker å kalle det aller beste.

Øygruppen deles inn i “indre” og “ytre” øyer. De indre øyene består av de tre mest kjente: Mahé, Praslin og La Digue. Hovedøya Mahé er større enn Praslin og La Digue i størrelse og innbyggertall, men på alle øyene finnes det flere overnattingsmuligheter, vakre strender og krystallblått hav så langt øyet kan se!

Naturen og dyrelivet er særegent på land og i vann, og her finnes det flere arter av både planter og dyr som du ikke finner andre steder i verden. Godt kjent er Vallee de Mai på Praslin som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du palmen som har verdens største nøtt – Coco de Mer. Du finner også store havskilpadder og svarte papegøyer.

Vi anbefaler gjerne en kombinasjon av flere øyer, slik at man får med seg det fantastiske mangfold landet har å by på.

Paradisreiser er spesialister på Seychellene – kontakt oss for gode priser, topp service og kunnskap!

Fakta om Seychellene

Hovedstad: Victoria (verdens minste hovedstad), ca 27.000 innbyggere i selve byen
Innbyggere:  Det bor ca. 90.000 mennesker på Seychellene
Seychelloisene stammer fra flere forskjellige folkeslag; afrikanske, franske, engelske, indiske og kinesiske
Språk: Kreolsk, engelsk og fransk
Religion: Befolkningen er overveiende kristne og katolikker
Tidsforskjell: Norsk tid 2+ sommertid, 3+ vinterstid
Valuta: Seychelles Rupee. SCR 1 = 100 cents
Pass/Visum: Gyldig pass og returbillett kreves for å få oppholdstillatelse for inntil 1 måned. Oppholdstillatelsen gis ved ankomst
VIKTIG! Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomsten fra Seychellene
Visum er ikke påkrevd dersom du er norsk statsborger. Utvidelse av oppholdstillatelsen utover 1 måned må søkes om i Victoria

Klima

Seychellene har et tropisk klima. Fra april/mai-oktober er det lite nedbør. November - mars er det mer fuktig (desember og januar har normalt sett mest nedbør).
Seychellene er fortsatt et populært reisemål også på denne tiden av året.
Øyene ligger utenfor syklonbeltet og er derfor et fint reisemål hele året. Temperaturene ligger på rundt 24-30 grader året rundt, i vann som på land, dag og natt.
Vi hjelper deg å velge hotell med riktig beliggenhet når det kommer til årstid/vind og vær.

Vielsen og bryllupsreise

Vi kan være behjelpelig med å arrangere bryllup på Seychellene, det er også et fantastisk sted å velge for bryllupsreisen!

Bryllupsreise: Seychellene er et nydelig utgangspunkt for en fantastisk bryllupsreise. Flere av våre hotell tilbyr gode rabatter for par på bryllupsreise og ekstra oppmerksomhet til brudeparet.

Vielse: Flere velger å gifte seg på Seychellene. Vi tar oss av papirarbeidet og arrangerer vielsen i tropiske og romantiske omgivelser.
Det blir pyntet med palmeblader og blomster. Vielsen foregår på engelsk. Vi ordner med fotograf, blomsterbukett, knapphullsblomst, musserende vin/champagne eller annet dere måtte ønske. Alle våre hotell kan benyttes, og vi kommer gjerne med anbefalinger!

Et bryllup på Seychellene er et minne for livet!

 

Mahé

Ditt første møte med Seychellene blir hovedøyen Mahè hvor den internasjonale flyplassen ligger. Her finner du vakre strender, frodig natur og en imøtekommende lokalbefolkning

Praslin

Strendene Anse Volbert, Cote D`or og Anse Lazio på øyen er blitt kåret til noen av verdens flotteste! Her finner man også regnskogen “Valle de Mai”, som er oppført på UNESCO sin verdensarvliste

La Digue

La Digue er kanskje en av de aller vakreste øyene på Seychellene. Øya er en frodig paradisøy med en unik atmosfære. Her kan man oppleve noen av verdens vakreste strender; Grand Anse og Anse Sourse d`Argent

Andre øyer

“One Island – One Resort”. Her finnes noen av verdens mest eksklusive hotelløyer. Dette er øyene for de som ønsker det aller beste!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!