Indonesia

Indonesia – verdens største øygruppe!

Kjent for sine risåkre og vulkanske fjell, vakre strender og korallrev…

Indonesia er en republikk i Sørøst- Asia og er verdens største øyrike som grenser mot Malaysia i nord og Papua Ny – Guinea i øst. Øygruppen består av mange flotte og spennende feriesteder som kan by på vakre strender, palmesus og fantastiske korallrev verdt å utforske! Vi tilbyr flotte bosteder på Bali og Lombok, og på andre eksklusive øyer, for eksempel “One Island- One Resort” – luksuriøse Bawah Reserve. Indonesia har noe for enhver – mulighetene her er mange!

I tillegg til nydelige bosteder består Indonesia av store områder med regnskog, og har derfor også et rikt dyre- og fugleliv. Her bor det flere aper som orangutang, gibbon og neseape, og andre dyr som indisk elefant, neshorn, tiger og leopard. Med andre ord, det er mye å oppleve i dette øyrike!

Paradisreiser er spesialister på destinasjonen og vi skreddersyr etter deres behov og ønsker.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Fakta om Indonesia

Hovedstad: Jakarta
Innbyggere: ca. 263 millioner
Valuta: Rupiah à 100 sen (IDR)
Språk: Bahasa Indonesia (malayisk), engelsk er utbredt
Religion: Islam, kristendom
Tidsforskjell: Norsk tid + 6 timer om sommeren og norsk tid + 7 timer om vinteren.
Pass/Visum: Gyldig pass i minimum 6 måneder etter hjemkomst. Norske borgere kan oppholde seg i Indonesia inntil 30 dager uten å søke visum.
For informasjon kan man kontakte Den Indonesiske ambassade i Oslo her.

Klima

Indonesia har tropisk kystklima. Øygruppen ligger på begge sider av ekvator der temperaturene varierer lite gjennom året, med ca. 25-30 grader Celsius. I fjellene er temperaturen litt lavere, ca. 20 grader Celsius. Det er høy luftfuktighet og det kan forekomme regn hele året.  En slags regntid fra oktober - april, i denne perioden er temperaturen noe lavere, og klimaet er mer fuktig.

 

Bali

Kjent for sine vakre og skogkledde vulkanske fjell, rismarker, nydelige strender og korallrev. Øya er også populær for sine yoga – og meditasjons “retreat”. Her har vi flere flotte bosteder, blant annet Belmond Jimbaran PuriFour Seasons Resort Bali at Sayan, Maya Ubud Resort & Spa og Anantara Uluwatu Bali Resort. Vi anbefaler også det flotte og luksuriøse hotellet The Oberoi Beach Resort, Bali.

Lombok

Lombok ligger øst for Bali og er kjent for sine nydelige strender og surfeområder. Her anbefaler vi varmt det luksuriøse bostedet The Oberoi Resort Lombok.

Andre øyer

I tillegg til øyene Bali og Lombok består Indonesia av flere nydelige øyer –  med flotte og luksuriøse bosteder. Her kan man gjerne kombinere Indonesia med storbyferie i Singapore! Vi anbefaler det flotte og luksuriøse bostedet Bawah Reserve. Vi anbefaler også bostedet Nihi Sumba, som ligger på øya Sumba, sør-øst for Bali og Lombok.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!