Rundreise

Rundreise er en reise eller en ferd som går til flere reisemål, med flere stoppesteder og overnattinger. Våre rundreiser er ofte en kombinasjon av kulturelle og historiske opplevelser, og safariopplevelse som gjerne avsluttes med  sol- og badeferie. Rundreise på en eller flere reisemål er en perfekt måte å oppleve en destinasjon. Se hva de forskjellige stedene kan by på – som mat og drikke, kultur, historie, religion og fantastisk natur, med langstrakte strender, og forskjellige dyrearter man bare kan drømme om å få øye på!

For den eventyrlystne – en rundreise er en rik opplevelse!

Paradisreiser skreddersyr deres drømmereise etter behov og ønsker.

Paradisreiser har et stort utvalg av rundreiser. Alle reiser er unike for hver enkelt. Vi i Paradisreiser har egen erfaring og bred kunnskap på destinasjonene, og vil gjerne hjelpe dere med å skreddersy reisen slik at det blir en innholdsrik opplevelse! Hva med å reise på kryss og tvers av det langstrakte landet Vietnam? Start i det nordlige Vietnam, Ha Noi, og avslutt rundreisen i Saigon – reis videre på sol- og badeferie på Con Dao eller Nha Trang, eller kombiner med en annen spennende destinasjon som for eksempel Kambodsja eller Thailand!

Hva med safari eller rundreise i Sør-Afrika, Kenya, UgandaTanzania eller Namibia? og avslutt med sol- og badeferie på Mauritius, Seychellene, Zanzibar eller i Mosambik?

På Sri Lanka er det et must å se og utforske landet med en rundreise. Start reise i den gamle religiøse byen Anuradapuhra, besøk Sigiriya, Polonnaruwa, Dambulla og Kandy før reisen avsluttes på en sandstrand i for eksempel Tangalle eller Pasikudah eller med fantastisk badeferie på Maldivene. Mulighetene er mange!

Kontakt oss for mer informasjon om våre rundreiser – vi har bred kunnskap og personlig erfaring!

Reisetilbud

6 netter på Sri Lanka + 5 netter på Maldivene

Wellness på Sri Lanka + Baros Maldivene

En reise for kropp, sjel og alle sanser
Gyldig: 31.05. - 30.06.19

Opplevelser, wellness, sol & bad

fra NOK 39.110,- pr. person
7 netters opphold

Luksuriøs rundreise i India inkl. tigersafari – Oberoi

Delhi, Agra, Ranthambore og Jaipur
Gyldig: 01.04. - 30.06.19

Rundreise inkludert de luksuriøse Oberoi hotellene i India.

fra NOK 29.650,- pr. person
8 netters opphold

Safari – Karen Blixen Camp & badeferie på Sandies Baobab Beach

3 netter på flotte Karen Blixen Camp + 5 netter inkl. All Inclusive på Sandies Baobab Beach
Gyldig: 01. - 30.06.19

Safari og badeferie - en fin kombinasjon

fra NOK 29.990,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!