Bryllup og bryllupsreise – Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa – Mauritius

Se nedenfor for alt som er inkludert

Send forespørsel
Destinasjon Mauritius
Avreisested Oslo (avreise fra andre byer også mulig)
Varighet 7 netter på Mauritius (kan utvides)
Overnatting Hotell
Dato 27.04. - 31.07.25
Transport Fly
Pris fra NOK 44.220,- pr. person

Mauritius

Mauritius er en unik multikulturell øy. Over hele Mauritius finner du trær med fantastiske blomster og farger, og et svært vennlig folk som ønsker deg velkommen til sin grønne øy. Øya er ca. 60 km lang og 40 km bred, og er et nydelig reisemål som er godt egnet for par og barnefamilier.

Inkludert er:

* flyreisen Oslo – Mauritius tur/retur (avgang fra de fleste norske byer mulig)
* flyskatter/avgifter
* privat transport flyplass – hotell tur/retur
* 7 netter i Junior Suite på Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa
* frokost, lunsj og middag (eksl. drikke) inkludert
* Experience wedding package: bryllupskoordinator, pyntet lokasjon, eget rom for bruden til skifte før vielsen, brudebukett, knapphulls blomst, bryllupskake, hår og make-up for bruden (inkl. prøve), kanapeer og musserende vin, 1 times massasje for brudeparet, romantisk middag for brudeparet, fotograf (50 bilder og digitale kopier)

Oppholdet kan utvides – kombiner gjerne med andre bosteder på Mauritius eller andre reisemål.

Vi kan arrangere bryllup hele året – ta kontakt for pris i andre perioder.

Paradis Beachcomber Hotel Golf & Spa

er et meget elegant førsteklasses hotell som ligger langs en 7 km lang sandstrand på syd-vest kysten av Mauritius, i den majestetiske Le-Morne halvøya.

Hvorfor Paradis Beachcomber?
Nydelig natur omkranser hotellet som har en misunnelsesverdig beliggenhet på spissen av den fantastiske Le Morne halvøya. Her får man en autentisk og luksuriøs følelse av øya Mauritius. Hotellet ligger ved siden av søsterhotellet Dinarobin Beachcomber Golf & Spa, og gjestene kan benytte fasilitetene på begge hotell. Et veldrevet og meget godt hotell med god atmosfære, velegnet for både familieferie, bryllupsreise og romantisk par ferie for godt voksne. I tillegg til et flott Spa har man tilgang til 18-hulls golfbane og en rekke vann- og landaktiviteter (flombelyst tennisbane og et trimrom med mye utstyr samt mye mer), i nærheten er også et område for Kite entusiaster, og ønsker du en topptur anbefaler vi å ta med en lokal guide til toppen av Le Morne.
Fokus på kvalitet på mat og service gjør av dette hotellet har gjester som reiser om og om igjen.

Kombiner gjerne bosteder og/eller reisemål – vi lager reisen etter ønske.
Kombiner Mauritius med et av de afrikanske landene for safari, med flotte Cape Town eller Dubai for storbyferie, og/eller med Victoria Falls.
Mulighetene er mange – vi har fokus på kunnskap, kvalitet, service og konkurransedyktige priser!

Send forespørsel

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!