Bryllup & bryllupsreise på Seychellene og Ephelia Resort

Flott og delikat hotell på vakker strand

Send forespørsel
Destinasjon Seychellene
Avreisested Oslo - andre byer kan også benyttes
Varighet 7 netter på Seychellene (kan utvides)
Overnatting Hotell
Dato 20.05. - 20.12.24
Transport Fly
Pris fra NOK 68 690,- pr. person

Bryllup & bryllupsreise

Dette er inkludert:
* flyreisen Oslo – Seychellene tur/retur (reise fra de fleste norske byer mulig)
* transport mellom flyplass/hotell ved ankomst og avreise
* 7 netter i Senior Suite på Constance Ephelia Resort
* frokost og middag inkludert under hele oppholdet
* inkluderer papirgodkjenning og alle administrative papirer
*Infinity bryllupspakke: vielse på dekorert område,  bryllups-koordinator og vitner, brudebukett, knappehullblomst, blomsterbue, 1 flaske Champagne og bryllupskake etter vielsen, en romantisk middag på stranden, fotograf (50 bilder), 90 minutters massasje for paret og en romantisk apéritif i solnedgang under hotelloppholdet.
Prisen inkluderer oppfølging for Apostille stempling av vielse-attest (ordnes av vår lokale samarbeidspartner) – dette for at vielsen skal være gyldig i Norge.

Utvide oppholdet, kombiner hotell og øyer etter ønske – vi skreddersyr reisen.

Seychellene er en øygruppe i Det indiske hav med kritthvite sandstrender, grønne palmer og vakre, turkise laguner. Øyene består av granitt og korall.
Seychellene er nok noen av de aller vakreste øyene dine øyne noen gang vil se. Ca. 50% av Seychellene er nasjonalpark og på flere av øyene kan du møte store landskilpadder langs veien og havskilpadder når du tar en svømmetur.

Constance Ephelia Resort ligger i et frodig og grønt område mellom to vakre strender på øya Mahé. På dette hotellet er alle suiter og villaer romslige og store. Designet på de ulike rommene, samt hotellet i sin helhet er flott og gjennomført. Ephelia har et stort utvalg når det kommer til restauranter og barer. De ulike kjøkken representerer flere steder i verden, og de smakfulle rettene nytes i vakre omgivelser – alt ligger til rette for en deilig ferie og et romantisk bryllup!

Kombiner gjerne flere bosteder og/eller reisemål – vi lager reisen etter ønske.
Seychellene kan kombineres med flere reisemål; safari i Kenya, Victoria Falls, Sør-Afrika, Botswana, Mauritius, Dubai eller Doha.
Mulighetene er mange – vi har fokus på kunnskap, kvalitet, service og konkurransedyktige priser!

Send forespørsel

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!