Wellness

Wellness er et konsept innenfor helse- og velvære. Dette begrepet er mye brukt i den nyere tid hvor det for mange er blitt mer viktig å kunne ta en pause fra hverdagen. Flere ønsker å sette seg selv i fokus, om det så kun er for noen dager eller en hel uke, eller enda lenger.

Stopp opp og gi slipp

Paradisreiser har mange ulike bosteder som tilbyr Wellness- konseptet

Besøk Kamalaya Resort på Koh Samui og prøv et eller flere av deres tilbud om helseprogram. Dra til Kambodsja på Six Senses, og finn ro i sjelen i vakre omgivelser. La deg veilede av Buddhistmunker i Anuradhapura på Sri Lanka – stedet som er rik på historie, kultur og religiøs tro, og avslutt med et revalitiserende opphold på Santani Wellness Resort i vakre og frodige Kandy. Klatre opp på de fantastiske granittklippene på Seychellene, mediter eller bli med på Yogatime i soloppgangen. Prøv Indias urgamle helsevitenskap Ayurveda på vakre Atmantan i Pune, India, eller reis til yogaens røtter i den sagnomsuste byen Risikesh og bo på fasjonable Ananda in the Himalayas, velvære kommer til sin rett i India som har en rik tradisjon og gammel praksis innenfor det vi forbinder med Wellness i dag. Mulighetene er mange!

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring.

Kontakt oss for mer informasjon.


Reisetilbud

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!