Wellness

Wellness er et konsept innenfor helse- og velvære. Dette begrepet er mye brukt i den nyere tid hvor det for mange er blitt mer viktig å kunne ta en pause fra hverdagen. Flere ønsker å sette seg selv i fokus, om det så kun er for noen dager eller en hel uke, eller enda lenger.

Stopp opp og gi slipp

Paradisreiser har mange ulike bosteder som tilbyr Wellness- konseptet

Besøk Kamalaya Resort på Koh Samui og prøv et eller flere av deres tilbud om helseprogram. Dra til Kambodsja på Six Senses, eller på et av våre nydelige bosteder i Indonesia. La deg veilede av Buddhistmunker i Anuradhapura på Sri Lanka – stedet som er rik på historie, kultur og religiøs tro. Klatre opp på de fantastiske granittklippene på Seychellene, mediter eller bli med på Yogatime i soloppgangen. Prøv Indias urgamle helsevitenskap Ayurveda på vakre Atmantan i Pune, India, eller reis til yogaens røtter i den sagnomsuste byen Risikesh og bo på fasjonable Ananda in the Himalayas. Velvære kommer til sin rett i India som har en rik tradisjon og gammel praksis innenfor det vi forbinder med Wellness i dag. Mulighetene er mange!

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring.

Kontakt oss for mer informasjon.


Reisetilbud

8 netter

Luksus i Singapore kombinert med Bawah Reserve i Indonesia

En kombinasjon av Singapore og en privat øy i Indonesia
Gyldig: 01.05. - 30.06.19

Six Senses i Singapore og Bawah Reserve - utsøkt kvalitet

fra NOK 46.970,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!