Wellness

Wellness er et konsept innenfor helse- og velvære. Dette begrepet er mye brukt i den nyere tid hvor det for mange er blitt mer viktig å kunne ta en pause fra hverdagen. Flere ønsker å sette seg selv i fokus, om det så kun er for noen dager eller en hel uke, eller enda lenger.

Stopp opp og gi slipp

Paradisreiser har mange ulike bosteder som tilbyr Wellness- konseptet

Besøk Kamalaya Resort på Koh Samui og prøv et eller flere av deres tilbud om helseprogram. Dra til Kambodsja på Six Senses, og finn ro i sjelen i vakre omgivelser. La deg veilede av Buddhistmunker i Anuradhapura på Sri Lanka – stedet som er rik på historie, kultur og religiøs tro, og avslutt med et revalitiserende opphold på Santani Wellness Resort i vakre og frodige Kandy. Klatre opp på de fantastiske granittklippene på Seychellene, mediter eller bli med på Yogatime i soloppgangen. Prøv Indias urgamle helsevitenskap Ayurveda på vakre Atmantan i Pune, India, eller reis til yogaens røtter i den sagnomsuste byen Risikesh og bo på fasjonable Ananda in the Himalayas, velvære kommer til sin rett i India som har en rik tradisjon og gammel praksis innenfor det vi forbinder med Wellness i dag. Mulighetene er mange!

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring.

Kontakt oss for mer informasjon.


Reisetilbud

9 netter på Maldivene

Kampanje fra Bergen – Baros Maldives inkl. Baros Delight

Kampanje - bestillingsfrist 18.02.19
Gyldig: 01.06. - 10.07.19

Baros Maldives - luksuriøst hotell med kritthvite strender

fra NOK 48.980,- pr. person
6 netter på Sri Lanka + 5 netter på Maldivene

Wellness på Sri Lanka + Baros Maldivene

En reise for kropp, sjel og alle sanser
Gyldig: 31.05. - 30.06.19

Opplevelser, wellness, sol & bad

fra NOK 39.110,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!