Det aller beste

Vi i Paradisreiser tilbyr en rekke luksuriøse og lekre bosteder på fantastiske destinasjoner. Noen av disse er de mest eksklusive hotellene i verden. De har et stort fokus på personlig service, utsøkte matopplevelser, eksklusive spabehandlinger og vakkert design.

Finn våre reisemål her.

Barfotluksus og service i verdensklasse!

For de som kun ønsker det beste av det beste, kan vi i Det indiske hav blant annet tilby den kjente North Island Seychellene. Hotellet og øya er flere ganger blitt kåret til verdens beste, og den er kjent for å være foretrukket av kjendiser og kongelige over hele verden. På Seychellene finnes det flere unike hoteller, vi anbefaler blant annet Four Seasons Resorts SeychellesSix Senses Zil Pasyon, Four Season Deroches, Fregate Island. 

På øygruppen Maldivene finnes også flere av verdens mest eksklusive hoteller. Vi anbefaler gjerne Six Senses LaamuGili Lankanfushi, Soneva Fushi og Soneva Jani. Dette er alle nydelige og luksuriøse hoteller med gode fasiliteter, utsøkt mat og de vakreste strendene som dere kun finner på Maldivene. De tilbyr det ytterste av barfotluksus i miljøvennlige omgivelser. Servicen og designet er i særklasse, og detaljene er gjennomført til fingerspissen.

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på det vi tilbyr. Vi skreddersyr reisen etter deres ønske og preferanser. Kontakt oss for mer informasjon!

Les vårt blogginnlegg om Six Senses Laamu her.


Reisetilbud

7 netter på Maldivene (kan utvides)

Sommerkampanje – Six Senses Laamu – Maldivene

Villaer på stranden eller ute i vannet
Gyldig: 01.05. - 30.09.23

Fantastisk frokost og middag inkludert!

fra NOK 49.990,- pr. person
7 netter på Maldivene (kan utvides)

2 voksne og 2 barn – sommerferien – Six Senses Laamu – Maldivene

Lekkert hotell, utsøkt service!
Gyldig: 01.05. - 30.09.23

7 netter i Lagoon Water Villa ute i vannet

fra NOK 145.200,- for familien
6 netter / 7 dager (kan utvides)

Luksuriøs rundreise inkl. de fantastiske Oberoi hotellene – India

Delhi, Agra og Jaipur
Gyldig: 10.01. - 15.04.23

Rundreise inkludert de luksuriøse Oberoi hotellene i India

fra NOK 39.900,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!