Det aller beste

Vi i Paradisreiser tilbyr en rekke luksuriøse og lekre bosteder på fantastiske destinasjoner. Noen av disse er de mest eksklusive hotellene i verden. De har et stort fokus på personlig service, utsøkte matopplevelser, eksklusive spabehandlinger og vakkert design.

Finn våre reisemål her.

Barfotluksus og service i verdensklasse!

For de som kun ønsker det beste av det beste, kan vi i Det indiske hav blant annet tilby den kjente North Island Seychellene. Hotellet og øya er flere ganger blitt kåret til verdens beste, og den er kjent for å være foretrukket av kjendiser og kongelige over hele verden. På Seychellene finnes det flere unike hoteller, vi anbefaler blant annet Four Seasons Resorts SeychellesSix Senses Zil Pasyon, Four Season Deroches, Fregate Island. 

På øygruppen Maldivene finnes også flere av verdens mest eksklusive hoteller. Vi anbefaler gjerne Six Senses LaamuGili Lankanfushi, Soneva Fushi og Soneva Jani. Dette er alle nydelige og luksuriøse hoteller med gode fasiliteter, utsøkt mat og de vakreste strendene som dere kun finner på Maldivene. De tilbyr det ytterste av barfotluksus i miljøvennlige omgivelser. Servicen og designet er i særklasse, og detaljene er gjennomført til fingerspissen.

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på det vi tilbyr. Vi skreddersyr reisen etter deres ønske og preferanser. Kontakt oss for mer informasjon!

Les vårt blogginnlegg om Six Senses Laamu her.


Reisetilbud

7 netter på Maldivene (kan utvides) vannvillaer ute i vannet på Maldivene

Ocean Suite m/basseng & Premium All Inclusive – Heritance Aarah – Maldivene

Ocean Suite m/basseng inkl. Premium All Inclusive
Gyldig: 20.05. - 31.10.24

Meget godt kampanjetilbud!

fra NOK 74.300,- pr. person
7 netter på Maldivene (kan utvides)

Flotte KAGI Maldives Resort & Spa inkl. All Inclusive – Maldivene

Lekkert hotell - alle villaer med basseng
Gyldig: 2024

Fantastisk korallrev for snorkeling og dykking

fra NOK 51.190 pr. person
7 netter på Maldivene (kan utvides)

Luksuriøse Hurawalhi – Maldivene inkl. undervannsrestauranten 5.8

Hotelløy med høy kvalitet, kun for voksne (fra 15 år og oppover)
Gyldig: 10.06. - 20.08.24

All Inclusive & lunsj på 5.8 Underwater restaurant inkludert

fra NOK 59.900,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!