Det aller beste

Vi i Paradisreiser tilbyr en rekke luksuriøse og lekre bosteder på fantastiske destinasjoner. Noen av disse er de mest eksklusive hotellene i verden. De har et stort fokus på personlig service, utsøkte matopplevelser, eksklusive spabehandlinger og vakkert design.

Barfotluksus og service i verdensklasse!

For de som kun ønsker det beste av det beste, kan vi i Det indiske hav blant annet tilby den kjente North Island Seychellene. Hotellet og øya er flere ganger blitt kåret til verdens beste, og den er kjent for å være foretrukket av kjendiser og kongelige over hele verden. På Seychellene finnes det flere unike hoteller, vi anbefaler blant annet Four Seasons Resorts SeychellesSix Senses Zil Pasyon, Four Season Deroches, Fregate Island. 

På øygruppen Maldivene finnes også flere av verdens mest eksklusive hoteller. Vi anbefaler gjerne Six Senses LaamuGili Lankanfushi, Soneva Fushi og Soneva Jani. Dette er alle nydelige og luksuriøse hoteller med gode fasiliteter, utsøkt mat og de vakreste strendene som dere kun finner på Maldivene. De tilbyr det ytterste av barfotluksus i miljøvennlige omgivelser. Servicen og designet er i særklasse, og detaljene er gjennomført til fingerspissen.

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på det vi tilbyr. Vi skreddersyr reisen etter deres ønske og preferanser.

Kontakt oss for mer informasjon!


Reisetilbud

13 netter på øyene

Bora Bora – The Brando – Tahiti – det aller beste!

The Brando - en av verdens mest luksuriøse øyer.
Gyldig: 23-11-2018 - 22-12-2018

Desember spesial til verdens vakreste øyer.

fra NOK 149.790,- pr. person
7 netter på Seychellene

MAIA Luxury Resort & Spa – Seychellene – vinterspesial

Flyreise og 1 uke på luksuriøse MAIA - Alt inkludert
Gyldig: 05-01-2019 - 31-03-2019

Vintertilbud - MAIA Luxury Resort & SPA

fra NOK 64.660,- pr. person
7 netter på Seychellene

MAIA Luxury Resort & Spa – Seychellene

Flyreise og 1 uke på luksuriøse MAIA - Alt inkludert
Gyldig: 22-11-2018 - 23-12-2018

Desembertilbud - MAIA Luxury Resort & SPA

fra NOK 64.660,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!