Det aller beste

Vi i Paradisreiser tilbyr en rekke luksuriøse og lekre bosteder på fantastiske destinasjoner. Noen av disse er de mest eksklusive hotellene i verden. De har et stort fokus på personlig service, utsøkte matopplevelser, eksklusive spabehandlinger og vakkert design.

Barfotluksus og service i verdensklasse!

For de som kun ønsker det beste av det beste, kan vi i Det indiske hav blant annet tilby den kjente North Island Seychellene. Hotellet og øya er flere ganger blitt kåret til verdens beste, og den er kjent for å være foretrukket av kjendiser og kongelige over hele verden. På Seychellene finnes det flere unike hoteller, vi anbefaler blant annet Four Seasons Resorts SeychellesSix Senses Zil Pasyon, Four Season Deroches, Fregate Island. 

På øygruppen Maldivene finnes også flere av verdens mest eksklusive hoteller. Vi anbefaler gjerne Six Senses LaamuGili Lankanfushi, Soneva Fushi og Soneva Jani. Dette er alle nydelige og luksuriøse hoteller med gode fasiliteter, utsøkt mat og de vakreste strendene som dere kun finner på Maldivene. De tilbyr det ytterste av barfotluksus i miljøvennlige omgivelser. Servicen og designet er i særklasse, og detaljene er gjennomført til fingerspissen.

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring på det vi tilbyr. Vi skreddersyr reisen etter deres ønske og preferanser.

Kontakt oss for mer informasjon!


Reisetilbud

10 netter på Seychellene

Unikt tilbud for 2 voksne + 2 barn – Six Senses Zil Pasyon Seychelles – Oceanfront Pool Villa – All Inclusive

10 netter på fantastiske Six Senses Zil Pasyon - All Inclusive
Gyldig: 31.05.19 -20.07.19 og 01.-30.09.19.

Helikopter ved ankomst og avreise - bostedet ligger på egen privat øy

fra NOK 184.990,- for 2 voksne + 2 barn
7 netter på hotell (kan utvides)

Familietilbud – Banyan Tree Samui – Deluxe Pool Villa

7 netter i en flott Deluxe Pool Villa
Gyldig: 01.05. - 20.07.19

Lekkert hotell med topp kvalitet

fra NOK 72.480,- for familien
9 netter på hotell

Påsketilbud – Banyan Tree Samui – Deluxe Pool Villa

9 netter i en flott Deluxe Pool Villa
Gyldig: 13. - 24.04.19

Lekkert hotell med topp kvalitet

fra NOK 41.180,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!