Rundreise i nordlige Vietnam og Halong Bay

Rundreise i nordlige Vietnam og Halong Bay

Bli med på rundreise nord i Vietnam! Sightseeing i hovedstaden Ha Noi og Cruise i det vakre og naturskjønne Halong Bay.

Varighet:  4 netter og 5 dager

Forslag til program

Dag 1: Ankomst Ha Noi

Dere blir møtt av deres personlige guide fra vår lokale engelsktalende agent etter å ha hentet bagasjen og passert tollen på  Noi Bai International Airport. Dere blir kjørt i privat bil til hotellet for innsjekking og vil deretter ha resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 2: Ha Noi - sightseeing

Etter en god frokost på hotellet blir dere møtt av deres personlige guide på hotellet og starter sightseeingen med et besøk i Ho Chi Minh komplekset. Graven er monumentalt bygget opp av marmor, granitt og edelt treverk. Bak mausoleet finner dere Ho Chi Minhs hus; det enkle huset der Ho Chi Minh levde og arbeidet er et enkelt trehus med en rolig beliggenhet ved en lotusdam. Like ved vil dere se den berømte pagodaen One Pillar Pagoda som ble bygget i det 10-århundre.
Deretter vil dere besøke "Temple of Literature" som ble grunnlagt i 1070 og står som et utmerket eksempel på tradisjonell, vietnamesisk arkitektur.
Etter lunsj på en lokal restaurant, vil dere gå en rolig spasertur gjennom den gamle bydelen eller 36 Streets District. Når dere spaserer gjennom de atmosfæriske gatene i den gamle bydelen vil dere også få anledning til å besøke noen av de lokale kunstnerhjemmene som er åpne for allmennheten, nesten som offentlige gallerier. Vi besøker også Hoan Kiem Lake, som ligger i sentrum av byen og er kjent som «Lake of the Restored Sword» fra legenden som omgir denne oasen av en innsjø i hjertet av en travel by.
Senere på ettermiddagen venter en sykkeltaxi på dere for å sykle dere til teateret der den gamle og unike kunstformen av vann-dukketeater blir vedlikeholdt.  Senen er et basseng med vann hvor dukkespilleren må stå skjult i midjedypt vann og manøvrerer dansende vanndukker som er festet til bambusstaver på overflaten. Hvert korte sketsj i forestillingen er relatert til dagliglivet i Vietnam.

Dag 3: Ha Noi - Ha Long Bay, Cruise

Etter frokost blir dere kjørt til Ha Long Bay som ligger ca. 3 – 3,5 timers kjøring nord for Ha Noi.
Ved ankomst til Ha Long by blir dere tatt om bord i en  tradisjonell mahognibåt hvor dere vil nyte en deilig fersk sjømatlunsj mens dere cruiser i bukta. Under cruiset vil det være mulighet for å ta en svømmetur i det smaragdgrønne vannet, eller hva med en kajakktur blant steile klipper og under naturens egne steinbroer.
Etter en god og intim middag ombord kan dere ute på dekk nyte stillheten og den spektakulære skjønnheten som omgir dere, og dere vil ikke tro at dette kan bli vakrere før dere ser solen gå ned i horisonten: - Da er alt fullendt!

Dag 4: Ha Long Bay, Cruise

I det morgenen gryr er dere invitert til å delta på Tai Chi på øverste dekk.
Deretter blir det en god frokost før dagens utflukt til en av buktens mest urørte områder hvor båtens gjester kan nyte svømming og stille strender, besøke vanntunneler og fiskevær eller bli med på kajakktur. Egen kokk er med på utflukten og tilbereder lunsj.
Dere er tilbake på cruisebåten i tide for middag og en god natts søvn etter en begivenhetsrik dag.

Dag 5 : Ha Long Bay - Ha Noi, Cruise

Etter frokost besøker dere en vakker kalksteinsgrotte før dere vender tilbake til båten  for å ta til dere et siste sanseinntrykk av denne fantastiske naturen som omgir dere mens dere cruiser tilbake til kaien, hvor dere blir møtt av deres sjåfør og kjørt tilbake til Noi Bai flyplass for deres hjemreise (ca. 4 timers kjøring).

Takk for turen!

Det er viktig å informere om at alle våre rundreiser i Vietnam skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges med andre steder i Vietnam. Ta strandferien på enten Nha Trang eller på Con Dao, eller kombiner Vietnam med en av våre andre spennende destinasjoner, som for eksempel eksotiske Kambodsja, eller ThailandKontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 

 

Utsikt over nydelige Ha Long bay med en båt og kalksteiner i vannet og frodig vegetasjon

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!