Poulo Condor Boutique Resort & Spa

Poulo Condor Boutique Resort & Spa er et sjarmerende Boutique hotell beliggende ca. 185 km sør for Vung Tau byen og ca. 230 km fra Ho Chi Minh. Hotellet ligger på Con Dao øyen, kjent som Con Dao Nasjonalpark. Det er lett å komme seg til øyen, kun 45 minutters flytur fra Ho Chi Minh eller Mekong Delta (Can Tho).

Hvorfor Poulo Condor Boutique?
Hotellet har en fantastisk beliggenhet langs en åsside, med den lange sandstranden Vông Beach og ved fotenden av det majestetiske fjellet Chua Mountain. Designet på hotellet er inspirert av vietnamesisk tradisjonell- og fransk kolonial stil. Øyen i seg selv er et paradis med naturlig skjønnhet, skogkledde åser, uberørte sandstrender og flotte korallrev som er perfekte for blant annet dykking. Con Son er hovedøya som har mange turstier –  tilbyr et bredt spekter av utendørsaktiviteter alt fra hiking til vannsport. Oppdag naturen! Kanskje man er heldig og får møte en skilpadde.  Anbefales for familier, par på romantisk ferie og for bryllupsreisen.

Hotellet har totalt 36 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Junior Suite
Colonial Suite Villa
Indochina 1-Soverom, med basseng
Poulo Condor 2-Soveroms, med basseng

Fasiliteter

1 restaurant og 2 barer
Svømmebasseng og SPA
Land- og vannsportaktiviteter
Leserom
Utlån av sykler
Shuttle buss til/fra flyplass og Con Son by.

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!