La Veranda - by M Gallery Sofitel

La Veranda – by M Gallery Sofitel er et luksuriøst hotell beliggende på øya Phu Quoc, sørvest i Vietnam.  For å komme seg til øya Phu Qouc går det daglig fly fra Ho Chi Minh City, man kan også benytte seg av ferje, som går fra fastlandet Rash Gia. Hotellet har gratis shuttle buss tur-retur flyplassen/bryggen på Phu Qouc.

Hvorfor La Veranda?
Hotellet er en gjemt skatt, beliggende fantastisk til, i ett med naturen. Her har du havet, vakkert landskap, fjell og urbant liv på ett sted. Nyt de lange og hvite strendene, snorkle eller dykk i det flotte turkise havet, i den Thailandske Gulf og opplev de mange fargene fra korallrev og fisk. Spis god sjømat i nydelige omgivelser, bli med på en av aktivitetene enten på land eller i vann. Her er det noe for enhver. Anbefales for par ferie, bryllupsreise eller for familieferie.

Hotellet har totalt 44 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Deluxe Garden
Premier Garden
Executive Premier Garden
Premier Ocean
Memorable Premier Ocean

Junior Ocean Suite
La Veranda Ocean Villa

Classic Villa Garden

Fasiliteter

2 restauranter - bar
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Privat utendørs parkering

Lokal vietnamesisk kvinne står med tradisjonell vietnamesisk hatt på med et brett med blomster foran seg. Frodig vegetasjon rundt

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!