Evason Ana Mandara

Evason Ana Mandara er et førsteklasses hotell med flott beliggenhet på en 3 km lang sandstrand. Evason Ana Mandara ligger kun 1 km fra Nha Trang sentrum og 40 minutter med bil fra flyplassen. Ta gjerne en sykkeltaxi til sentrum, eller bli med kokken om morgenen, gjør dagens innkjøp og lag mat sammen senere.

Hvorfor Evason Ana Mandara?
Et førsteklasses hotell for både par og familier som ligger ved solsikre Nha Trang som er kysthovedstaden i Khanh Hoa provinsen. Dette er et naturskjønt område med varmt turkisblått vann, lange sandstrender og mange små øyer. Den 7 kilometer lange sandstranden med palmer gjør Nha Trang otil en av Vietnams mest populære feriesteder for lokale og turister. Bakgrunnen med fjell i vest og nord er ikke bare vakker, men den beskytter Nha Trang også værmessig. Nha Trang har vel fortjent sitt rykte om Vietnams beste klima! Temperaturen ligger normalt mellom 26 og 38 grader og de har ca. 250 soldager i året. Regnsesongen starter mot slutten av oktober og varer ut året. Resten av året er man nesten garantert blå himmel og havblikk.

Hotellet har totalt 74 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Fasiliteter

3 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Dykking (PADI)
Tennisbane
Barneklubb

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!