Serengeti Under Canvas

Serengeti Under Canvas gir det ultimate innen luksus camping, komplett med en privat butlerservice, lysekroner, sølvtøy, krystall, vannklosett/wc og komfortable senger med myke dyner. Opplev en klassisk Tanzania safari i spektakulær ensomhet og beroligende komfort – med bare teltets vegger som skiller deg fra Serengeti. Våre to &Beyond Serengeti Under Canvas-camper er nøye plassert for nærhet til dyreflokkene under Great Migration.

Hvorfor vi liker Serengeti?
&Beyond Serengeti er en luksuriøs teltleir som beveger seg rundt i Serengeti. Den rustikke sjarmen med camping kombinert med ekte komfort og luksus, inkludert en privat butler, varm dusj (bucket-shower) og vannklosett. Den ultimative opplevelsen av å være i ødemarken omgitt av de store flokkene med dyr. Sesongmessige observasjoner av flokkene med dyr som krysser Grumeti og Mara River. Sesongmessige observasjoner av gnuene som føder sine kalver i enorme antall i Ndutu. Fantastiske observasjoner av store kattedyr. Unikt dyreliv inkluderer topi, kongoni og Thompson’s gazelle.Storslått nattehimmel.

Les mer om campen her.

Campen har totalt 10 telt fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Telt
Familietelt

Fasiliteter

Restaurant og bar
Barn fra 6 år er velkommen og kan delta i WILDChild program
Aktiviteter som tilbys: safariturer (guidede Great Migration Experiences), stjernekikking, dagsturer til Olduvai Gorge eller Shifting Sands (avhengig av sesong/beliggenhet), ballongferd.

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!