Sayari Camp

Sayari Camp er kjent for sine utsøkte safariopplevelser. Beliggende på de uberørte slettene i det nordlige Serengeti, ligger denne stilige og prisvinnende campen perfekt til i nærheten av den berømte Lamai Wedge-migrasjonsruten og flere migrasjons krysningspunkter langs elva Mara.

Hvorfor vi liker Sayari?
Campen kommer nært på dyrene, spesielt når den store migrasjonen er. Dette skjer to ganger i året; i mai/juni og november/desember. Her kan man få øye på flere spennende dyrearter. Store katter som løver og leopard, samt neshorn er hyppig observert. Soloppgangen i en luftballong gir også en minneverdig måte å oppleve dette berømte hjørnet av Serengeti. Her kan man observere flokkene med dyr som går ned til vannet og krysser elven. Et spektakulært syn og opplevelse man aldri glemmer! En elegant og moderne, permanent camp. Fotturer i det fjerne nordlige Serengeti.
Perfekt plassert for Mara River kryssinger fra juli til november. Campen aksepterer barn fra 5 år og oppover.

Les mer om campen her.

Campen har totalt 15 telt fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Telt - Dobbelt rom
Honeymoon Telt

Fasiliteter

Restaurant og bar
Svømmebasseng og SPA

Teltene er store og komfortable med private baderom inkl. badekar, dusj og toalett samt terrasse med flott utsikt.
Safari/game drives om formiddagen og ettermiddagen inkludert. Fotturer, besøk i Masai landsby og ballongferd tilbys.
Piknik, bush frokoster og lunsjer tilbys også – en helt spesiell opplevelse!

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!