Ngorongoro Crater Lodge

Ngorongoro Crater Lodge

På dette stedet med dramatiske kontraster, hvor Versailles møter Maasai, er alt mulig!

Varighet: 2 netter og 3 dager

Forslag til program

Dag 1: Ngorongoro Crater Lodge

Ankomst Kilimanjaro, transport til Arusha. Evnt. ankomst Arusha med fly fra f.eks. Zanzibar.
Flyreise mellom Arusha og Lake Manyara Airstrip, derfra ca. en halvtimes kjøring til Ngorongoro Crater Lodge. Middag og overnatting ved Ngorongoro Crater Lodge.
Ngorongoro Crater Lodge har 18 flotte suiter med fantastisk utsikt! Alle suitene har bad og separat WC, hårføner, safe og telefon.
Ngorongoro Conservation Area (NCA) ble etablert i 1959. Tidligere tilhørte området det som nå er er kjent som Serengeti Nasjonalpark. Området dekker ca. 8.300 km2 hvor det finnes både aktive og utdøde vulkaner, fjell, arkeologiske funnsteder som Olduvai Gorge "the cradle of mankind" (rester av våre tidligste forfedre), savanner, skog, elver og innsjøer. Høylandet har flere vulkaner som reiser seg fra siden av Great Rift Valley.
Oldeani (3216m), Lemagurut (3107m), Olmoti (3100m), Loolmalasin (3648m), Empakaai (3262m), den fortsatt aktive Oldoinyo Lengai (2878m), og selvsagt Ngorongoro krateret (2200m).
Ngorongoro krateret ble fylt av smeltet lava etter at vulkanen døde ut for ca. 2,5 millioner år siden. Toppen kollapset og krateret stod igjen.
Krateret er en av Afrikas mest kjente viltområder. Området er en World Heritage Site og et av de største krater i verden (20 km bredt, 610-760 meter dypt, dekker et område på ca. 264 km2). I krateret lever ca. 25.000 store pattedyr. I tillegg til "The Big Five" finner man sebra, gaseller, gnu, vortesvin m.m. og et rikt fugleliv.

Dag 2: Ngorongoro krateret

Frokost og deretter safari nede i Ngorongoro krateret.
Be gjerne sjåføren om å ta med en piknikk lunsj (inkludert) slik at dere kan være ute og oppleve mest mulig av området. Middag og overnatting ved Ngorongoro Crater Lodge.

Valgfrie aktiviteter kan kjøpes på forhånd eller når dere kommmer ned. Mot et tillegg i pris kan dere være med på en vandring rundt kanten av krateret, besøke en lokal Masai landsby, oppleve solnedgang med utsikt til krateret på den ene siden og Serengeti på den andre siden (min. 10 personer)eller en privat frokost eller lunsj ved krateret.

Dag 3: Takk for turen!

Frokost på lodgen. Kjrøetur til Manyara Airstrip for flyturen til Arusha. Evnt. transfers vieder til Kilimanjaro eller flyreise fra Arusha til noen avslappende dager på Zanzibar.

Oppholdet kan utvides etter ønske eller kombineres med f.esk. Serengeti. Kontakt oss gjerne for skreddersydd opplegg.

Barn under 5 år kan ikke være med på safari/game drives.
Ngorongoro Crater Lodge tilbyr barnepass mot et tillegg i pris.

Det er viktig å informere om at alle våre safarireiser skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges enten om dere ønsker flere netter på fantastiske Ngorongoro, eller om dere ønsker å forlenge reisen med strandferie på Zanzibar eller i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner som for eksempel eksotiske Seychellene, Mauritius eller avslappende og vakre MaldiveneKontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!