Kleins Camp - Serengeti

Kleins Camp – Serengeti

Klein’s Camp har en lekker vintage safaristil og ligger med storslått utsikt over en privat Serengeti konsesjon ved kanten av Kuka Hills.

Varighet: 2 netter og 3 dager

Forslag til program

Dag 1: Flyreise fra Kilimanjaro eller Arusha til Serengeti,

Flyreise fra Kilimanjaro eller Arusha til Serengeti, ca. 1 time. Ankomst Serengeti og transport til Kliens Camp.
Ettermiddags safari/Game drive i åpne 4WD.
Middag og overnatting ved Kleins Camp.
Kleins Camp har kun 10 hytter som alle har eget bad og veranda med fantastisk utsikt! Campen har basseng, restaurant og sovernirbutikk.
Serengeti Nasjonalpark ligger nordvest i Tanzania og området går over i Masai Mara på Kenyansk side. Serengeti er beskrevet som juvelen i Tanzania og den dekker omtrent 14% av hele landets område. Sammen med Masai Mara og Ngorongoro er Serengeti det område i Øst-Afrika med flest dyr og variasjon av arter. "The Great Migration" i Serengeti finner sted ca. oktober-november. Da forflytter ca. 1 million gnu og ca. 200.000 sebra seg fra Masai Mara i nord og sydover i Serengeti. De flytter seg vest og nordover igjen etter regnet i april/mai/juni ("The Great Migration" i Masai Mara).  Serengeti har at svært variert og rikt dyreliv, "The Big Five"; elefant, løve, leopard, bøffel og nesehorn er alle representert sammen med en rekke andre dyre- og fuglearter.

Dag 2: Serengeti

Hele denne dagen vil bli tilbrakt i Serengeti, med morgen og ettermiddagssafari i åpne 4WD. Frokost, lunsj og middag samt overnatting ved Kleins Camp.

Dag 3: morgensafari - Takk for turen!

Morgensafari og frokot på campen før dere kjører fly tilbake til Arusha eller Kilimanjaro. Oppholdet kan utvides med flere netter.
Kjøretur istedenfor flyreise til/fra Serengeti er mulig. Oppholdet kan også utvides med besøk i f.eks. Ngorongoro og/eller Lake Manyara.

Takk for turen!

Det er viktig å informere om at alle våre safarireiser skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges enten om dere ønsker flere netter på fantastiske Kleins Camp og Serengeti, eller om dere ønsker å forlenge reisen med strandferie på Zanzibar eller i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner som for eksempel eksotiske Seychellene, Mauritius eller avslappende og vakre MaldiveneKontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!