GOLD Zanzibar

GOLD Zanzibar ligger nordvest på øya Zanzibar – utenfor Tanzania.  Kjent for sine kritthvite og lange strender, turkis hav og vakre solnedganger! Hotellet ligger ca. 55 km fra den internasjonale flyplassen på Zanzibar og fra den kjente byen Stone Town, som for øvrig står på UNESCO’s verdensarvliste.

Hvorfor GOLD?
Hotellet er meget veldrevet og har flott beliggenhet på Zanzibar – en nydelig setting med kritthvite og lange strender, turist hav og solnedganger man sjelden glemmer. Hotell holder meget god kvalitet på standard og service. Den italienske lederen på hotellet har med seg mattradisjoner hjemmefra, og det reflekteres i hotellets tilbud av god mat.  Anbefales for par på romantisk ferie, familier og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 72 rom fordelt i forskjellige romkategorier.
Frokost og middag er inkludert. Det kan velges fullpensjon (lunsj) eller All Inclusive mot tillegg. Gold tilbyr også en oppgradert All Inclusive pakke “Gourmet Meal Plan” som inkluderer lunsj og middag på a la carte restaurant samt bredere utvalg i vin.

Rom/villaer

Deluxe Garden
Deluxe Ocean View
Suite
Suite with Pavillion
Jungle Villa
Luxury Beach Villa

Fasiliteter

2 restauranter og 2 barer
Svømmebasseng, spa og gym & health club,
Land- og vannsportaktiviteter
Dykkesenter, fiske, utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!