Ikos Porto Petro - Mallorca

Et luksuriøst og moderne All-incluisve hotell på Mallorca. Nyt den bekymringsløse atmosfæren og den fenomenale middelhavsstilen hotellet tilbyr, -det ideelle utgangspunktet for å oppleve Mallorcas flotte natur.
Hotellet ligger ca. 50 minutters kjøring fra Palma de Mallorca flyplass, og hotellets sjåførservice står klar når dere lander.

Totalt tilbys 310 rom/bungalower, inkl. familieløsninger med flere soverom, med og uten basseng.
I tillegg tilbys en rekke a la carte restauranter og barer, og alt er inkludert (bl.a. velg mellom 300 lokale og internasjonale labels med vin). Alle menyer er designet av Michelin-stjerne kokker.
Strand- og bassengservice er også inkl. med drikke og snacks.

Ønsker dere å oppleve mer av Mallorca er et utvalg lokale  restauranter også inkludert.

Om dere vil ut å se dere om på den fine øya er en Tesla også tilgjengelig for en dag i løpet av oppholdet sammen med IKOS sin App som kan guide dere rundt.

Hotellet har svært mange fasiliteter, aktiviteter og underholdning. En virkelig flott All Inclusive hotell som vil bli verdsatt av hele familien.
Vi mener hotellet passer godt for par og familier, og er en fantastisk plass om man skal reise flere generasjoner og kanskje feire en spesiell anledning?
Ikos Porto Petro – for dere som ønsker den beste kvalitet!
Les mer om hotellet her.

Rom/Villaer

Oversikt over alle rom og bungalower her.
Beskrivelse av Deluxe Collection finner dere her.

Fasiliteter

5 a la carte restauranter og en Food Hall - se oversikt her.
I tillegg er et utvalg av lokale restauranter inkludert i All Inclusive konseptet.  Servering av drikke og snacks på stranden og ved bassenget inkludert. 6 barer og Gelaterie (isbar).
5 basseng, Spa by Anne Semonin.
Tennisbaner, trimrom, og en rekke land og vannbaserte aktiviteter.
Om dere vil oppleve mer av Mallorca er en Tesla til disposisjon for en dag (gratis) med Ikos sin App som guide rundt på øya.
Les mer om hotellet og alle fasiliteter her.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!