Raffles Praslin Seychelles

Raffles Praslin Seychelles er et elegant luksushotell som ligger på nordøst kysten av øya Praslin på Seychellene. Det tar ca. 15 minutter med fly eller helikopter fra hovedøya  Mahè, eller ca. 55 minutter med båt og 15 og 25 minutter med bil.

Hvorfor Raffles Praslin?
Hotellet har en fantastisk beliggenhet i “hjertet” av Praslin (mellom Anse Volbert/Cote d`Or og Anse Lazio), omringet av hvite korallstrender, vakre granittformasjoner og frodig natur ligger de luksuriøse villaene oppover i en åsside. Hotellet tilbyr store og lekre villaer, skjermet og private med utsikt mot Det indiske hav, alle med hvert sitt basseng: Et hotell for den kresne! Nydelig utsikt over den ubebodde øya Curieuse Island – hvor man kan dra på dagstur for piknik på stranden og møte de store landskilpaddene. På Raffles kan man benytte seg av den vakre stranden Anse Takamaka; les en god bok, opplev det asurblå havet og de ikoniske granitt stenene.

Hotellet har totalt  86 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Garden View Pool Villas
Partial Ocean View Pool Villas
Ocean View Pool Villas
Panoramic Pool Villas
1-soveroms Ocean View Pool Villas
1-soveroms Panoramic Pool Villas
2-soveroms Oceanview Pool Villas
2-soveroms Beachfront Pool Villas

Fasiliteter

4 restauranter og 4 barer - meget høy kvalitet!
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Barneklubb

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!