Paradise Sun

Paradise Sun Seychelles er et førsteklasses hotell som ligger ved en av de beste strendene på øya Praslin, Cote D`Or/Anse Volbert. Det tar ca. 55 minutter med båt fra hovedøya Mahé til Praslin eller 15-20 minutter med fly og 10 eller 20 minutter i bil.

Hvorfor Paradise Sun?
Hotellet ligger ved en 2 kilometer lang hvit sandstrand, omringet av de ikoniske granitt stenene og det turkisblå havet ligger dette hyggelige hotellet. Hotellet oppmuntrer til barfot avslapning da alle rommene ligger vendt mot den nydelige stranden Cote D`Or/Anse Volbert. Rommene er fransk-kreolsk inspirerte og har en hyggelig atmosfære. Hotellet tilbyr halvpensjon; frokost og middag. Her nytes god mat og drikke, og tilværelsen i hverandres selskap – dette er stedet for å finne roen. Dette hotellet anbefaler vi for familieferie, par på romantisk ferie og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 80 rom fordelt i forskjellige rom kategorier

Rom kategorier

Superior rom
Deluxe rom

Fasiliteter

Restauranter og barer
Svømmebasseng og spa
Land- og vannsportaktiviteter
Barneklubb fra 6 -12 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!