Paradise Sun

Paradise Sun Seychelles er et førsteklasses hotell som ligger ved en av de beste strendene på øya Praslin, Cote D`Or/Anse Volbert. Det tar ca. 55 minutter med båt fra hovedøya Mahé til Praslin eller 15-20 minutter med fly og 10 eller 20 minutter i bil.

Hvorfor Paradise Sun?
Ligger ved en 2 kilometer lang hvit sandstrand, omringet av de ikoniske granitt stenene og det turkisblå havet ligger dette hyggelige hotellet. Hotellet oppmuntrer til barfot- avslapning da alle rommene ligger vendt mot den nydelige stranden Cote D`Or/Anse Volbert. Rommene er fransk-kreolsk inspirerte og har en hyggelig atmosfære. Hotellet tilbyr halvpensjon; frokost og middag. Her nytes god mat og drikke, og tilværelsen i hverandres selskap – dette er stedet for å finne roen. Dette hotellet anbefaler vi for familieferie, par på romantisk ferie og for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 80 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Superior rom
Deluxe rom

Fasiliteter

Restauranter og barer
Svømmebasseng og SPA
Land- og vannsportaktiviteter
Barneklubb fra 6 -12 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!