Hilton Labriz Silhouette Island

Hilton Labriz Silhouette Island er et hotell som ligger på den tredje største øya på Seychellene: Silhouette Island. Øya ligger nord-vest for hovedøya Mahé, og det tar cirka 45 minutter med ferje derfra.

Hvorfor Hilton Labriz Silhouette Island?
Hotellet ligger på en privat og lekker øy med frodig vegetasjon og vakre kritthvite strender. Hotellet er det eneste på øya, så her vil man oppleve rolig og behagelig atmosfære i fantastiske omgivelser. Her tilbys det en rekke ulike aktiviteter, og man kan blant annet hike gjennom regnskogen, benytte kajakk eller dykke og snorkle i vakre omgivelser. Hotellet har også en fantastisk spa-avdeling som tilbyr flere ulike behandlinger. Her finnes det syv ulike restauranter og barer, som serverer alt fra lokal kreolsk mat til nydelige pizzaer og sushi fra det japanske fusion kjøkkenet. På dette hotellet ligger alt til rette for at man skal få en herlig ferie!

Vi anbefaler hotellet for familieferie, bryllupsreise og voksne par.

Hotellet har totalt 111 villaer og suiter fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

King Beachfront Villa
King Beachfront Villa With Plunge pool
King Garden Villa
Kind Deluxe Beachfront Pool Villa
King Sanctuary Pool Villa
Two Bedroom Silhouette Estate

Fasiliteter

Flere restauranter og barer
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter samt utflukter
Dykking (PADI)
Barneklubb
Tennisbane
Bordtennisbane

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!