Four Seasons Resort Seychelles

Four Seasons Resort Seychelles er et luksuriøst og lekkert hotell som ligger sør-vest på hovedøya Mahé, ca. 35 minutters kjøring  fra Seychelles internasjonale flyplass.

Hvorfor Four Seasons Resort?
Hotellet tilhører den kjente hotellkjeden “Four Seasons”, som tror på det å skape minner og inntrykk som varer livet ut. Et luksuriøst hotell og romantisk “gjemmested” i tropiske omgivelser. Her kan man nyte en avslappende atmosfære i villaene som er plassert i en frodig og grønn åsside, med utsikt over Petite Anse bukten. Det er flere aktiviteter som tilbys, både på land og i vann –  gode forhold for snorkeling og dykking. Anbefales for familieferie, spesielt for par på romantisk reise og for bryllupsreise. Nydelig utsikt fra spa- avdelingen. Four Seasons er opptatt av helse- og velvære. Bli med på Yogatime i høyden, mens man nyter utsikten og soloppgang!

Hotellet har totalt 74 rom fordelt i forskjellige kategorier

Romkategorier

Serenity Villa
Hilltop Ocean-View Villa
Ocean-View Villa
Garden-View Villa
Three-Bedroom Beach Suite
Two-Bedroom Presidential Suite
Two-Bedroom Hilltop Ocean-View Suite
Two-Bedroom Ocean-View Suite
Six-Bedroom Residence Villa
Five bedroom residence villa
Four bedroom residence villa
Three-bedroom residence villa

Fasiliteter

3 Restauranter og 2 barer
Svømmebasseng og spa
Land-og vannsportaktiviteter, samt utflukter
Volleyball og badminton
Barneklubb

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!