Four Seasons Desroches

Four Seasons Desroches er et lekkert og luksuriøst hotell som ligger på den private øya Desroches sør-vest for hovedøya Mahé. Det tar cirka 35 minutter med fly fra Mahè til hotellet.

Hvorfor Desroches?
Hotellet er det eneste hotellet på den vakre øya Desroches , noe som gir dere fullt privatliv og følelsen av eksklusivitet. Hotellet er omringet av frodig grønn vegetasjon og de vakreste kritthvite strender – her føler man at man virkelig har funnet paradis! Villaene og bungalowene er innredet i rustikk og elegant design og vil gi deg den ekte “Robinson Crusoe” følelsen. Hver minste detalj er gjennomført til fingerspissene, og servicen er enestående.

Les mer om øya her; “Hvorfor man bør besøke Desroches”.

Hotellet tilhører den kjente hotellkjeden “Four Season” som er kjent for høy kvalitet og eksklusivitet, noe som går igjen på dette vakre hotellet. Dette er hotellet for deg som ønsker å løsrive deg fra verden, oppleve paradis i verdensklasse, og skape nye eventyr og minner på egenhånd.

Hotellet anbefales for en eksklusiv familieferie, voksne par og romantisk bryllupsreise.

Hotellet har totalt 54 rom fordelt i forskjellige romskategorier

Romkategorier

Beach Bungalow
Coral Beach Villa
Sunset Beach Villa
Two-Bedroom Villa
Three-Bedroom Presidential Villa
Sunset Beach Suite
Desroches Suite
Three-Bedroom Residence Villa
Four-Bedroom Residence Villa
Five-Bedroom Residence Villa

Fasiliteter

Flere restauranter og barer
Svømmebasseng, SPA og treningsmuligheter
Land- og vannsportaktiviteter samt utflukter
Dykking
Tennisbane
Barneklubb og tenåringsklubb

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!