Alphonse / Blue Safari

Blue Safari er et fantastisk konsept utenom det vanlige. Konseptet består av noen av de mest avsidesliggende og private øyene på Seychellene. Blant øyene finner man Alphonse Island, Poivre Atoll, Astove Atoll og Cosmoledo Atoll. Øyene befinner seg fra ca. 60 minutter med fly fra hovedøyen Mahé. Dette er for de som ønsker en opplevelse helt utenom det vanlige!

Hvorfor Blue Safari?
Dette er virkelig en naturelsker sitt paradis! Øyene er velsignet med et av verdens sunneste klimaer – her finnes flere kilometer med de vakreste, uberørte strender, de blåeste laguner og hviteste strender. Dyrelivet på land og i havet er uberørt og det er et stort fokus på bevaring og bærekraftig turisme. I havet kan man blant annet dykke og snorkle med en rekke fargerike fisker, djevelrokke, skilpadder og sailfish! I tillegg finner man på land et rikt dyreliv med blant annet 100 forskjellige typer fugler og ulike skilpadder. Her er det nok for den eventyrlystne å utforske!

På de ulike øyene finnes det kun ett hotell med få rom, noe som fører til en intim og avslappende atmosfære i private omgivelser.  Øyene er spesielt kjent for å være et attraktivt sted for fluefiske, og det finnes også en rekke andre aktiviteter og utflukter man kan ta seg til. Vi anbefaler Blue Safari for de som ønsker det ekstraordinære, samt de som setter pris på det autentiske og ekte!

Kontakt oss for mer informasjon.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!