Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort er et sjarmerende og veldrevet hotell som ligger ved en av Seychellenes vakreste strender. Det tar ca. 15-20 minutter med fly, eller ca. 55 minutter med båt fra hovedøya Mahe til Praslin, videre tar det ca. 10 minutter til hotellet med bil fra båthavnen eller ca. 20 minutter fra flyplassen.

Hvorfor Acajou Beach Resort?
Hotellet ligger på den vakre Cote d´Or stranden på nordøst-kysten av Praslin. Kort avstand til tettstedet Cote d´Or hvor det er flere lokale restauranter, butikker, minibank samt et bakeri. Cote d´Or er også et perfekt utgangspunkt for å oppleve Praslin og de nærliggende øyene. Det er fint å sykle eller gå turer rundt på øya, i tillegg dekker de lokale bussene det meste av øya. Man kan for eksempel sykle inn til nasjonalparken Valle de Mai, eller bli med på utflukter til en eller flere av de mange mindre øyene som ligger som perler på en snor langs kysten: Coco Island, Sister Island, St. Pierre, Curieuse, Cuisine, Cousin for å nevne noen. Hotellet er perfekt for både par og familier som ønsker å oppdage Seychellenes sjarm og avslappede atmosfære.

Hotellet har totalt 52 rom fordelt i forskjellige romkategorier.

Romkategorier

Standard rom, alle på bakkeplan
Superior rom, alle i øverste etasje
Deluxe rom (best utsikt)
Familie rom

Self–caterings leiligheter;
1-soveroms leiligheter
2-soveroms leiligheter
Leilighetene ligger på baksiden av hotellet, ved veien og har kort avstand til butikker.

Fasiliteter

2 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, massasje og trimrom
Land- og vannsportaktiviteter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!