&Beyond Benguerra

&Beyond Benguerra er et tropisk paradis beliggende på Benguerra Island, som er den nest største øya i Bazaruto- skjærgården. Øya er ca 55 kvadratkilometer. Portugisiske utforskere ga også øya navnet Santa Antonio.

Hvorfor &Beyond?
Et tropisk paradis med barfot luksus –  bortgjemt i en frodig skog, vendt ut mot en nydelig sandstrand som ligger i en halvmåne på øya. Susende palmer, tropisk atmosfære og luftig fargevalg gir hotellet en afrikansk følelse, blandet med portugisisk arv. Ta en ettermiddags siesta på stranden i de vevde hengekøyene, eller gå en tur langs stranden for å utforske øya. Benguerra Island er et nydelig sted å utforske marine livet, dra på snorkletur eller dykking. Ideelt for barnefamilier, par på romantisk ferie eller for bryllupsreise.

Hotellet har totalt 15 rom fordelt i forskjellige romkategorier.

Romkategorier

Cabana
Cashina
Casa Familia

Fasiliteter

Muligheter for mange forskjellige spisesteder. Hotellet ordner "når og hvor man ønsker". For eksempel piknik eller romantisk middag på stranden.
Svømmebasseng, Spa
Land- og vannsportaktiviteter
Dykkesenter (PADI)
Barneklubb

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!