Long Beach Mauritius

Long Beach Mauritius er et stilfullt og lekkert førsteklasses hotell som ligger ved den vakre stranden Belle Mare på østkysten av Mauritius. Hotellet tilhører hotellkjeden Sun Resort.

Hvorfor Long Beach?
Hotellet baserer seg på en avslappet, men elegant atmosfære, bygget opp rundt en piazza. Her kan man nyte god mat og drikke på en av hotellets mange restauranter eller barer. Hotellet har en fantastisk beliggenhet langs den utemmede østkysten, med en vakker lagune i Det indiske hav. Tropiske hager kombinert med moderne design – velkommen til paradiset Long Beach! Unn dere en avslappende dag på hotellets Spa. Nyt en lang gåtur langs den nydelige kritthvite stranden, og ha det gøy med forskjellige aktiviteter både i vann og på land med hele familien eller vennegjengen. Anbefales for familier, romantisk par ferie og for en gruppe med venner.

Hotellet har totalt 255 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Junior Suite (60 m2)
Junior Suite Beachfront (65 m2)
Long Beach Suite (135 m2)
Family Suite (85 m2)
Junior Suite Premium (85 m2)

Fasiliteter

5 restauranter og 2 barer
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Golf
Barneklubb fra 2-11 år

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!