Veligandu Island Resort & Spa

Veligandu Island Resort & Spa er et førsteklasses hotell, som ligger i North Ari Atoll. Øya har fantastiske kritthvite strender og har mange fasiliteter. Øya er 600 meter lang og 150 meter bred.  Dere når øya med en 20 minutters tur med sjøfly fra Male – sjøflyet er en opplevelse i seg selv.

Hvorfor Veligandu?
Hotellet har kun 91 rom på stranden og ute i vannet. Hotellet tilbyr et utvalg av aktiviteter, som dykking, vindsurfing, vannski, fiske og mye mer. Fullpensjon er inkludert, oppgradering til All Inclusive mulig mot tillegg.
Hotellet har en spesielt vakker lagune, house reef med gode snorklemuligheter og et spesielt flott strandområde (se bilder). Å nyte noe godt i glasset i baren ved sandbanken er balsam for sjelen. Et virkelig vakkert skue med den kritthvite sanden, turkise vannet samtidi som solen farger himmelen. Passer for både familieferie (barn t.o.m. 11 år kun i Beach Villa), bryllupsreise eller kjærestetur.

Rom/villaer

Beach Villas
Water Villas - kun for voksne
Jacuzzi Beach Villas - kun for voksne
Sunset Jacuzzi Beach Villa - kun for voksne
Jacuzzi Water Villas - kun for voksne
Sunset Jacuzzi Water Villas - kun for voksne

Fasiliteter

Svømmebasseng
2 restauranter (buffet og a la carte) samt en snack meny i Thundi Bar.
Thundi Bar ligger mot sandbanken og er åpen for alle.
Athiri Bar ligger på motsatt side og er kun for de over 12 år.
Spa, trimrom
Dykkesenter
Land – og vannsportaktiviteter
Utflukter/fiske
Butikk med klær, solkrem og souvenirer samt skredder.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!