Six Senses Laamu

Six Senses Laamu er et luksuriøst hotell som ligger på en vakker og frodig koralløy i Laamu Atoll. For å komme seg til øya tar man først fly i 40 minutter fra Male internasjonale flyplass til Kadhoo Airport, derfra blir man fraktet i 15-20 minutter med hurtigbåt (flott tur, se opp for delfiner) til hotellet.

Hvorfor Six Senses Laamu?
Six Senses Laamu er et lekkert og intimt hotell omringet av kritthvite strender, turkisblått hav og frodig vegetasjon. Hotellet er en del av Six Senses kjeden som er kjent for høy kvalitet på fasiliteter, utsøkt mat og de vakreste strender. Her opplever du eksklusiv barfot-luksus i fantastiske omgivelser. Hotellet har et stort fokus på miljø og det å være bærekraftig, noe som gjenspeiles i hotellets design. Her kan du snorkle ved et av Maldivenes best bevarte korallrev i umiddelbar nærhet, unne deg en avslappende massasje på hotellets spa, eller surfe på hotellets kjente bølge “Yin Yang”.

Six Senses har stort fokus på ansvarlig turisme og de tar vare på naturen og menneskene som bor i områdene de opererer. Six Senses Laamu er plastfritt, noe som er svært viktig for en øy som har havet på alle kanter.
What the resort does on land is just as important as what it does on and under water og hotellet har vunnet mange priser for sitt engasjement for bærekraft og ansvarlig turisme. Du kan lese mer om dette her.

Vi anbefaler hotellet for romantisk ferie for par, eksklusiv familieferie og bryllupsreise, eller for deg som ønsker å reise med ekstra god samvittighet.

Les mer om hotellets Junior Marine Biology Program

Hotellet har totalt 97 villaer fordelt i forskjellige rom kategorier

Rom / Villaer

Lagoon Water Villa (16)
Lagoon Beach Villa (6)
Ocean Water Villa (16)
Ocean Beach Villa (7)
Laamu Water Villa (12)
Sunset Laamu Water Villa (12)
Lagoon Beach Villa m/basseng (2)
Ocean Beach Villa m/basseng (3)
Ocean Water Villa m/basseng (4)
Laamu Water villa m/basseng (8)
Beach Family Villa m/basseng (6)
Sunset Laamu Water Villa m/basseng (2)
2-soveroms Lagoon Beach Villa med basseng (1)
2-soveroms Ocean Beach Villa med basseng (1)

Fasiliteter

Flere restauranter (på stranden / ute i vannet) - utsøkt kvalitet.
En rekke steder (strand, sandbanke, vin-tårn m.m.) for en spesiell og privat middag.
Barer på stranden og ute i vannet.
Svømmebasseng, Six Senses spa og treningssenter (flotte fasiliteter og meget fin utsikt!).
Barneklubb og Junior Marine Biology Program
Land- og vannsportaktiviteter (bl.a SUP, kite og surfing).
Flotte surfe-muligheter spesielt i perioden april/mai til oktober (men det forekommer også gode forhold resten av året også).
PADI dykkesenter og utflukter.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!