Six Senses Laamu

Six Senses Laamu er et luksuriøst hotell som ligger på en vakker og frodig koralløy i Laamu Atoll. For å komme seg til øya tar man først fly i 40 minutter fra Male internasjonale flyplass til Kadhoo Airport, derfra blir man fraktet i 15-20 minutter med hurtigbåt (flott tur, se opp for delfiner) til hotellet.

Hvorfor Six Senses Laamu?
Six Senses Laamu er et lekkert og intimt hotell omringet av kritthvite strender, turkisblått hav og frodig vegetasjon. Hotellet er en del av Six Senses kjeden som er kjent for høy kvalitet på fasiliteter, utsøkt mat og de vakreste strender. Her opplever du eksklusiv barfotluksus i fantastiske omgivelser. Hotellet har et stort fokus på miljø og det å være bærekraftig, noe som gjenspeiles i hotellets design. Her kan du snorkle ved et av Maldivenes best bevarte korallrev i umiddelbar nærhet, unne deg en avslappende massasje på hotellets SPA, eller surfe på hotellets kjente bølge “Yin Yang”.

Six Senses har stort fokus på ansvarlig turisme og de tar vare på naturen og menneskene som bor i områdene de opererer. Six Senses Laamu er plastfritt, noe som er svært viktig for en øy som har havet på alle kanter.
What the resort does on land is just as important as what it does on and under water, and that is why MATATO (Maldives Association of Travel Agents and Tour Operators) has named Six Senses Laamu the Leading Eco-Resort at the Maldives Travel Awards 2018.

Vi anbefaler hotellet for romantisk ferie for par, eksklusiv familieferie og bryllupsreise, eller for deg som ønsker å reise med ekstra god samvittighet.

Les mer om hotellets Junior Marine Biology Program

Hotellet har totalt 97 villaer fordelt i forskjellige rom kategorier

Rom / Villaer

Lagoon Beach Villa
Ocean Beach Villa
Lagoon Water Villas
Ocean Water Villa
Laamu Water Villa
Laamu Water villa med basseng
Beach Family Villa med basseng
2-soveroms Lagoon Beach Villa med basseng
2-soveroms Ocean Beach Villa med basseng

Fasiliteter

Flere restauranter samt en rekke steder (strand, sandbanke, vin-tårn m.m.) for en spesiell middag
Bar
Svømmebasseng, Six Senses SPA og treningssenter
Barneklubb og Junior Marine Biology Program
Land- og vannsportsaktiviteter (bl.a kite og surfing)
PADI dykkesenter og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!