Komandoo Maldives Island Resort

Komandoo Maldives Island Resort er et godt mellomklasse hotell som ligger i Lhaviyani Atoll. Øyen er liten og intim i størrelse, med kun 200 meter i bredde og 500 meter i lengde. Dette hotellet aksepterer gjester fra 18 år og oppover. Man kommer seg hit med sjøfly fra Velana internasjonale flyplass i Male som tar ca. 40 minutter.

Hvorfor Komandoo Maldives Island Resort?
Hotellet er på en av de mindre og mer intime øyene på Maldivene og siden den er såpass liten i størrelse kan man fint oppleve hele øya kun ved å ta beina fatt. Øya består av flotte asurblå laguner, hvite sandbanker, og et eget husrev med flotte snorkle og dykke muligheter. Ta på svømmeføtter og dykkemaske, og legg ut på svøm – et vakkert husrev ligger kun få meter fra strandkanten. Her finnes harde og myke koraller, anemoner og fisker i alle regnbuens farger. Nyt hotellets spa, nydelig mat og hverandre på dette avslappende og behagelige hotellet.

Vi anbefaler øya spesielt for voksne par. Perfekt for en stille og rolig ferie, eller en romantisk bryllupsreise!

Hotellet har totalt 65 villaer fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Beach Villa
Jacuzzi Beach Villa
Jacuzzi Water Villa - på påler ute i vannet

Fasiliteter

2 restauranter (buffet og a la carte) og 2 barer
Basseng, spa og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
PADI dykkesenter og utflukter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!