KAGI Maldives Resort & Spa

Lekkert villa hotell - alle villaer med eget basseng

KAGI Maldives Resort & Spa er et flott og luksuriøst hotell helt nord i North Male Atoll.
Øya ligger kun ca. 50 min. med hurtigbår fra Male internasjonale flyplass. Det er også mulig for de som ønsker, å ta sjøfly tur/retur Kagi.

Hvorfor KAGI?
Øya er et perfekt tilfluktssted for voksne eller familier som søker god kvalitet i vakre omgivelser. Hotellet aksepterer gjester i alle aldere. Her er fokus på Wellness, dykking og gode restauranter. Hotellet tilbyr også en Premium All Inclusive pakke.
Øya er liten og vi anbefaler Kagi spesielt for par, da det ikke tilbys barneklubb eller mange vann/land aktiviteter. 

På KAGI har alle villaer basseng. De finnes på stranden, og ute i vannet med utsikt til lagunen eller med utsikt ut mot åpen sjø.
Øya er omkranset av et veldig flott korallrev, og man kan svømme fra egen terrasse til revet. Vi møtte rokker, baby black tip, skilpadder og enormt mange fiskearter da vi var der. I tillegg er det svært mange dykkesteder i nærheten.

Spa med Yoga rom, trimrom med fantastisk utsikt!, Spa Corner med Vegan Raw Food og massasjerom.
Lekker arkitektur på hele hotellet, og en god atmosfære.

Restaurantene ligger i det flotte hovedbygget med naturlige og moderne materialer, og i tillegg har de en restaurant på stranden. Begge restaurantene har inne og uteareal. I tillegg til restaurantene har de bar og pianobar med den fineste utsikt mot solnedgangen.

Hotellet har totalt 50 villaer i lekker design.

Rom/villaer

19 Lagoon Pool Villas
21 Ocean Pool Villas
10 Beach Pool Villas
Alle villaene er 105 m2, med basseng (9 m2), terrasse med sittegruppe og solsenger, kaffe/te fasiliteter, minibar, IPTV, Bluetooth sound-bar, safe, romslig baderom med badekar og dusj utendørs og dusj innendørs, hårtørker, redningsvester/svømmevester, strandhåndklær og strandbag.

Fasiliteter

Restauranter (smaker fra flere verdenshjørner), Spa Corner (åpen 10.30 til 20.00 og tilbyr greens/raw/sushi og andre lette retter), bar ved bassenget og ved stranden for småretter og drikke, pianobar, vinkjeller, In Villa Dining.
Basseng og treningssenter
Baani Spa (en rekke behandlinger, Yoga og Yoga Sound Room)
Wifi
Land- og vannsportsaktiviteter (ikke-motoriserte, kajakk, katamaran, stand-up bicycle)
PADI dykksenter / Eurodiver

bilder av villaer ute i vannet sett ovenfra
trene Yoga i solnedgang
glassflasker med vann
delfiner
Badrom med utedusj og badekar
SPA med flere rom ute i vanet
2 personer på SUP Board
fisker i flere farger og snorklere

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!