Sandies Tropical Village

Sandies Tropical Village er lokalisert i Malindi, østkysten av Kenya. Det tar ca. 2 timer å kjøre fra Mombasa internasjonale flyplass. Alternativt kan man fly fra Nairobi til Malindi.

Hvorfor Sandies?
Feriestedet er bygget i henhold til kenyansk tradisjon, men har alle moderne bekvemmeligheter. Her finnes det en rekke sportsaktiviteter både på land og i vann- for store og små. Nyt den avslappende lyden av havet og bli overrasket hver dag av de fantastiske fargene i solnedgang som gjør Kenya til et kjent og unikt sted i verden. Hotellet inkluderer All Inclusive – pakke. Vi anbefaler hotellet for familier, par på romantisk ferie og for bryllupsreiser.
Vi anbefaler hotellets utflukt med båt (mot tillegg) til en sandbanke for snorkeling. Her er det i tillegg til mye å se også flotte bademuligheter.

Vi tilbyr svært gunstige pakker dersom man ønsker å kombinere strandopphold i Kenya og 1 eller 2 netter på safari i Tvaso. En slik pakke passer perfekt for de som måtte ønske det lille ekstra i tilegg til sol- og badeferie. Vi kan anbefale en slik pakke for familier og for par/bryllupsreise.

Hotellet har totalt 51 rom fordelt i forskjellige rom kategorier

Romkategorier

Garden rooms
Superior garden
Deluxe
Garden
Garden junior suites

Fasiliteter

2 restauranter og 3 barer
Svømmebasseng, SPA og trimrom
Dykkesenter (PADI)

 

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!