Karen Blixen Camp

Karen Blixen Camp er en førsteklasses camp beliggende i Mara North Conservancy i Masai Mara, Kenya. Fra Nairobi tar det ca. 40 minutter med fly.

Hvorfor Karen Blixen?
En utrolig hyggelig og veldrevet camp med en unik beliggenhet ved elven, som tiltrekker seg mange dyr. Campen har hjemmekoselig atmosfære og kan tilby svært dyktige og ansvarlige guider som sitter på mye erfaring og kunnskap. Bostedet er et av Masai Maras mest ansvarlige og et meget godt valg. De tar vare på naturen og menneskene.
Se også Pack for a Purpose – har dere kanskje klær/utstyr liggende, som dere ikke bruker lenger?

Mange flodhester og fugler sees ofte i og ved elven. Elefanter, sjiraff, impala, sebra, apekatter med flere kommer ofte ned til elven for å drikke. Et spennende dyreliv!
Paradisreiser har vært på Karen Blixen en rekke ganger, ta gjerne kontakt om dere har spørsmål og ønsker førstehåndsinformasjon. Vi anbefaler minimum 3 netter på Karen Blixen Camp for par på romantisk opplevelsesferie og til familier (vi anbefaler safari for barn fra skolealder og oppover).

Campen har totalt 22 komfortable telt

Les mer om teltene her

Alle telt utstyrt med romslig baderom/toalett og dusj.

Fasiliteter

Bostedet har restaurant, bar, lite svømmebasseng og tilbyr massasje. Meget god standard på bosted, mat og service.
Boma/bålsted for en hyggelig prat og noe godt i glasset om kvelden.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!