Elewana Tortilis Camp

Elewana Tortilis Camp i Amboseli ble designet og bygget av Stefano Cheli i 1993. Campen var den første “Eco Lodge” i Kenya, og vant den ettertraktede “Tourism for Tomorrow Award”. Tortilis ble med i Elewana-samlingen i 2015, en gruppe på 16 boutique lodger og camper på noen av de mest ikoniske stedene i Kenya, Tanzania og Zanzibar. 

Hvorfor Tortilis?
Tortilis har et stort fokus på ansvarlig turisme hvor de tar vare på både miljøet og menneskene. Her serveres det nydelig mat som vi kan anbefale! Alle rom/telt har utsikt mot Afrikas høyeste fjell – Kilimanjaro. Amboseli er også kjent for sine fantastiske elefanter, mer enn 1000 elefanter bor i nasjonalparkens økosystem. Safariturer, fotturer,  sundowners og bush-måltider finner sted både innenfor Amboseli nasjonalpark og innenfor en stor privat konsesjon. Fantastiske muligheter for fotografering av dyreliv.

Les mer om campen her.

Det er totalt 16 telt, samt 1 familietelt og 1 hus på Tortilis.

Romkategorier

6 komfortable telt med dusj, wc, og terrasse. Alle med utsikt mot Mount Kilimanjaro.
1 Familie telt med 2 soverom hvor begge har vært sitt baderom/dusj/wc, terrasse med utsikt til Kilimanjaro.  
1 hus med 2 soverom hvor begge har vært sitt baderom/dusj/wc. Huset har i tillegg stort oppholdsrom og terrasse med utsikt til Kilimanjaro.
Familieteltet og huset har tilgang til et eget basseng.

Fasiliteter

Restaurant og bar
Svømmebasseng, massasje
Morgen- og ettermiddags gamedrive/safari, fotturer.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!