Song Saa Privat Island

Song Saa Privat Island spenner seg over to øyer, Koh Ouen and Koh Bong i den Thailandske Gulf. Song Saa betyr på Khmer “kjærester”- og er like intimt og forførende som navnet antyder. Det tar ca. 45 minutter med hurtigbåt fra fastlandet, Sihanoukville, til hotellet.

Hvorfor Song Saa?
Song Saa er et luksuriøst hotell med et stort fokus på økologisk troverdighet og ansvarlig turisme.  Her ønsker de å ta vare på øya, de lokale og ansatte på hotellet. Dette gjenspeiles i en meget god standard og service på hotellet. Velkommen til et bekymringsløst paradis, med barfot luksus! En intim og kjærlig opplevelse av et nydelig Kambodsja, inspirert av omgivelsene. Song Saa kan tilby luksus, ro og en dyp forbindelse med miljøet. Siden hotellet spenner seg over to øyer har de laget en bro mellom. Anbefales for par på romantisk ferie og bryllupsreise, også for familier.

Les mer om Song Saa her.

Hotellet har totalt 27 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

One Bed Jungle Villa
Ocean View Villa
One Bed Over Water Villa
Two Bed Jungle Villa
Two Bed Over Water Villa
Royal Villa

Fasiliteter

3 restauranter og barer
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter

lokale båt på eleven i Kambodsja

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!