Ikos Olivia

Ikos Olivia er et luksuriøst hotell som fremstår som en rolig og grønn oase, beliggende ved 450 meter lang sandstrand. Hotellets elegante design med subtil eleganse ligger fredelig til på 22 mål med frodige grøntarealer, omkranset av gamle oliventrær og duftende grantrær. Utstrakt langs de hvite strendene ved Toroneos-bukten, tilbyr Ikos Olivia sofistikerte suiter, turkise bassenger og førsteklasses matopplevelser. Og alt fra aktiviteter på sjøen til delikate gourmetmåltider, er inkludert i oppholdet med Ikos unike All Inclusive konsept. Ca. 50 minutter med bil fra Thessaloniki internasjonale flyplass til Ikos Olivia.

Hotellet har gjennomgått en omfattende renovasjon og gjenåpner i 2024 med den samme vakre beliggenheten, den samme varme atmosfæren, men med et spennende redesign, nye restauranter og en enda med oppskalert luksuriøs hotell-opplevelse.

Ikos Olivias varierte spiseopplevelser inviterer deg til å utforske de aromatiske smakene fra Asia, italienske delikatesser, tradisjonell fransk gastronomi, greske smaker og mer. Hotellet tilbyr seks elegante restauranter, fem fullstendig redesignet for sesongen 2024, og den helt nye Wine & Dine Garden, som tilbyr lokale råvarer i en intim setting.

Oppdag en verden av uovertruffen all-inclusive mat- og drikke opplevelser, med menyer utformet av Michelin-stjernekokker, unike smakskombinasjoner av friske middelhavssmaker og lokale ingredienser med globale påvirkninger, og en vinliste med mer enn 300 førsteklasses merker setter selve punktumet for den totale gourmetopplevelsen. Nyt en signaturcocktail, lette snacks ved bassenget, og en autentisk lokal opplevelse med det gratis Dine Out-programmet, – alt er inkludert i ditt opphold.

Vi anbefaler Ikos Olivia for både par og familier!

Rom/Villaer

Hotellet tilbyr totalt 291 rom, suiter og bungalower fordelt på forskjellige kategorier.

136 rom og junior suter ligger i et moderne hovedbygg.
155 bungalower og suiter ligger i egne bygninger omkranset av frodige og velpleide hager.

Noen av suitene ligger i et eget Deluxe Collection Bungalow Suite område som er et dedikert område med oppskalerte opplevelser, eget basseng og en oppgradert bo-opplevelse.

Fasiliteter

Ouzo – Gresk restaurant med utsikt over det azurblå Egeerhavet, som tilbyr en rolig utendørssetting med en deilig à la carte-meny laget av Michelin-stjernekokk Lefteris Lazarou. Ved å kombinere tradisjonelle og moderne greske smaker, har Lazarous innovative retter lokale råvarer som hovedingredienser.

Fresco – Italiensk restaurant med utsikt over Middelhavet. Her finner man klassiske italienske kreasjoner fra Michelin-stjernekokk Ettore Botrini.

Anaya – Asiatisk restaurant som serverer fristende smaker fra Kina, Thailand og India.

Provence – Fransk restaurant med fokus på provencalsk mat og autentiske franske smaker, samt tradisjonelle middelhavssmaker. Alt kombinert med et førsteklasses utvalg av viner fra Sør-Europa.

Flavours – Buffetrestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Flavours tilbyr et fristende utvalg av middelhavsretter, supplert med et imponerende utvalg av førsteklasses viner.

The Garden – Internasjonalt kjøkken fylt med raffinerte smaker kombinert med utvalgte viner. En ny og intim restaurant som kombinerer elegansen fra loungespising med en à la carte-meny som viser frem de fineste lokale råvarene.

Dine Out - Ikoniske lokale retter venter på å bli oppdaget på den spektakulære Halkidiki-halvøya i Hellas. Dine Out inviterer deg til å prøve noen av de beste restaurantene og fineste spisestedene i området. Besøk en av disse lokale restaurantene i løpet av oppholdet ditt, uten ekstra kostnad:

Four Seasons - Tradisjonell gresk taverna, 200 meter fra feriestedet.

Mouragio - Tradisjonell gresk taverna, 220 meter fra feriestedet.

I tillegg tilbyr Ikos Olivia 6 barer og en iskrembar.

Ikos Olivia tilbyr et rikt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper, for å gjøre oppholdet så komplett som mulig. Mye er inkludert i Ikos meget innholdsrike all inclusive pakke, men enkelte aktiviteter og fasiliteter er mot tillegg. Kontakt oss for detaljer.

Flere basseng (oppvarmet), inkludert barnebasseng og innendørsbasseng.

Dampbad & sauna, spa, frisør og neglesalong, treningsrom

Beachservice (snacks, frukt & drikke)

Beach Childcare service for barn (f.o.m 4 år, 30 minutter daglig)
Barneklubb (4 – 12 år)
Tenåringsklubb (12 – 17 år)
Barnevakt-tjeneste fra 4mnd – 4 år
Eget voksen-område på stranden (f.o.m 16 år).

Tennis, Beach- badminton, fotball
Yoga, Pilates
Bordtennis, windsurfing, vannski, dykking,
Fotball academy
Windsurfing academy
Tennis academy
Utflukter & båtturer
Motoriserte vannsportaktiviteter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!