Marte Celine Fredriksen

Travel Designer - i permisjon frem til mai 2024
marteceline@paradisreiser.no

Travel Designer i Paradisreiser AS
Marte Celine har studert Reiselivsledelse ved Høyskolen Kristiania, og har erfaring fra både hotellbransjen og forretningsreiser.
Hun har i tillegg reiseerfaring fra store deler av Sør-Øst Asia, Europa og USA.
I 2016 var hun på en rundreise i Asia hvor hun besøkte flere av Paradisreiser sine destinasjoner, blant andre; Indonesia, Thailand, Vietnam, Kambodsja, Malaysia (Borneo) og Sri Lanka.

Hva er din favorittdestinasjon, Marte Celine?
Det er vanskelig å kun velge en destinasjon, da flere av destinasjonene jeg har vært så heldig å besøke er så ulike på hver sin måte. Jeg må si Sri Lanka er et utrolig vakkert land som gjorde sterkt inntrykk på meg. Her opplevde jeg det som sies å være en av verdens vakreste togturer. Denne går fra Colombo, via Kandy til Nuwara Eliya og Sri Lanka sine verdenskjente te-plantasjer. Togturen bøy på noe av det vakreste jeg har sett av natur. Her var det uberørte frodige åser, fossefall, fjell og grønn vegetasjon så langt man kunne se.

Sri Lanka er et allsidig land som har masse å by på! Man kan nyte uberørt landskap, nasjonalparker med et rikt dyreliv, og en lang og vakker strandlinje. Menneskene i landet har en unik kulturhistorie, og maten er virkelig fantastisk! Er man heldig kan man hjelpe til med å slippe babyskilpadder ut i havet. Dette er en opplevelse man sent vil glemme.

En annen favoritt er Kambodsja. Den magiske soloppgangen over Angkor Wat sto lenge på min bucket-list, og den svarte til forventningen. Landets historie og de imøtekommende menneskene gjorde et sterkt inntrykk.

En siste destinasjon jeg vil trekke frem er Bali. Øyen har en rik kulturarv, nydelige varianter av «nasi goreng» og vakre strender. Duften av frangipani blomsten og den avslappende musikken sitter fortsatt godt i minnet. Bali har en avslappende og behagelig atmosfære. Avlegger du øya et besøk anbefaler jeg å reise til Ubud. De frodige risåkrene og de vakre templene er et “must”.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!