Våre safarifavoritter

Opplevelser på den Afrikanske savannen!

Å oppleve den afrikanske villmarken på nært hold er noe som burde stå på alles «bucket list». Følelsen av å se de fem store; løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn, er ubeskrivelig. Det afrikanske landskapet er også veldig variert, med stort dyremangfold. Les mer om våre safarifavoritter under!

Botswana
Her snakker vi kremen av safariopplevelser! Store deler av landet er dekket av ørken, men på de vakre høyslettene i sørlige Afrika finnes det noen spektakulære nasjonalparker og verdens største innlandsdelta, Okavango. Landet har en av verdens største elefantpopulasjoner, som blant annet kan ses i nasjonalparkene Chobe og Nxai Pan. Her anbefaler vi en båttur for å se på flodhestene, eller en piknik i nærheten av eksotiske sebraer og løver.

Rosa himmel med grønne trær og busker en stor løveflokk på savannen slapper av ved siden av en vanndam med grønn åpen safaribil og tre mennesker som observerer og tar bilder av dyrene
Chitabe Botswana

Zimbabwe
Det er få ting som slår synet av majestetiske Victoria Falls. Fossefallet står på UNESCOS verdensarvliste, og er i nærheten av flere nasjonalparker med rikt dyreliv. I Zimbabwe kan du komme svært nær løver, leoparder, sabelantiloper og elefanter, for å nevne noen av dyrene som holder til i nærheten av elven Zambezi og i Hwange nasjonalpark.

massivt fossefall i bakgrunn med bro over to frodige og grønne land hvor elven fosser nedover mellom dem
Victoria Falls

Sør-Afrika
Dette er landet for deg som vil kombinere safari med utsøkte vindistrikter. I Sør-Afrika ligger en av verdens vakreste byer; Cape Town, og en rekke nasjonalparker og reservater. Landet er hjem for hundrevis av ulike dyrearter, deriblant de fem store, giraffer, bavianer og hyener. Det finnes mange safari-lodger av høy kvalitet, hvor du kan nyte livet og få store naturopplevelser. Klikk deg inn her for mer inspirasjon.

Pingviner på rekke på stranden med havet brusende og steiner bak
Boulders Beach Simonstown

Kenya & Tanzania
I disse to nabolandene kan du oppleve verdens største dyrevandring kalt «The Great Migration». Omtrent halvannen millioner gnuer og sebraer beveger seg mellom Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania mens de leter etter mat, vann og trygghet. Begge landene er kjent for sine vakre nasjonalparker, som huser de fem store og mange flere arter.

Karen Blixen Camp

Slutter reisen her? Eller ønsker dere å forlenge deres reise med avslappende dager i Det indiske hav? Se vårt nyeste blogginnlegg med tips til våre eksotiske øyer i Det indiske hav – som passer perfekt i kombinasjon med en av våre safarifavoritter! 

Paradisreiser fokuserer på kvalitet, service, kunnskap, bærekraft og konkurransedyktige priser.

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!