Bryllup og bryllupsreise

Bryllup på et eksotisk sted gir et minne for livet!

Vi kan tilby en rekke flotte bryllups-pakker på Mauritius og Seychellene. Paradisreiser ordner alt med godkjenning av dokumenter slik at vielsen er gyldig i Norge. Vielsen og selve arrangementet ordnes også av oss. Vi tar hånd om blomsterbukett, knappehullblomst, champagne, kake, fotograf og tilrettelegger etter deres ønsker.

Mauritius
Luksuriøse Mauritius vil sette en flott ramme rundt en vielse, og hva med å avslutte den store dagen med en romantisk middag på stranden i solnedgang?
De fleste av våre hotell kan benyttes for bryllup på Mauritius. Vi har en rekke meget gode hotell som egner seg spesielt godt, og som vi gjerne anbefaler. Det blir pyntet vakkert til vielsen med blomster.

Seychellene
På Seychellene vil den unike naturen være en nydelig bakgrunn for en romantisk vielse på stranden. Alle våre bosteder kan benyttes for bryllup. Vi kan anbefale vielse på noen av verdens vakreste strender. Den nydelige stranden Anse Source d´Argent, med sine svaiende palmer og vakre granittformasjoner er et nydelig sted på den lille øya La Digue. Her lages en flott ramme for selve vielsen. På den nest største øya på Seychellene, Praslin, anbefaler vi varmt stranden Anse Lazio. Det blir pyntet med palmeblader og tropiske blomster til vielsen, etterfulgt av fotografering i disse vakre omgivelsene.

Symbolsk vielse
Ikke alle reisemål gir en gyldig vigselsattest her hjemme i Norge. Mange ønsker likevel å ha en symbolsk seremoni – som kan være like nydelig som en vielse. På Maldivene kan vi arrangere det. Vi har flere fantastiske hotelløyer som kan gi en minnerik dag for brudeparet, familie og venner!

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring med vielse i utlandet – kontakt oss for mer informasjon!

Reisetilbud

7 netter på Seychellene og 2 netter i Dubai

Beach Pool Villa på The H Resort Seychellene kombinert med Palace Downtown Dubai

Seychellene og Dubai - kampanje 40% rabatt
Gyldig: 04.05. - 20.06.19

Flotte hotell med mange aktiviteter og fasiliteter.

fra NOK 39.190,- pr. person
7 netter på Maldivene (kan utvides)

2 voksne og 2 barn – sommerkampanje – Six Senses Laamu – Ocean Beach Villa

Lekkert hotell og flott villa på stranden - 40% rabatt!
Gyldig: 01.05. - 30.09.19

7 netter i Ocean Beach Villa med flott beliggenhet på stranden

fra NOK 98.250,- for familien
7 netter på Maldivene (kan utvides)

Sommerkampanje – Six Senses Laamu – Sunset Laamu Water Villa m/basseng

7 netter i en fantastisk Sunset Laamu Water Villa m/basseng
Gyldig: 01.05.-30.09.19

Lekkert hotell og flott villa ute i vannet - 40% rabatt!

fra NOK 50.500,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!