Bryllup og bryllupsreise

Vi kan tilby en flotte bryllups-pakker på Mauritius og Seychellene, samt symbolsk vielse på Maldivene.

Bryllup på et eksotisk sted gir et minne for livet!

Paradisreiser ordner alt med godkjenning av dokumenter slik at vielsen er gyldig i Norge. Vielsen og selve arrangementet ordnes også av oss. Vi tar hånd om blomsterbukett, knappehullblomst, champagne, kake, fotograf og tilrettelegger etter deres ønsker.

Mauritius

Luksuriøse Mauritius vil sette en flott ramme rundt en vielse, og hva med å avslutte den store dagen med en romantisk middag på stranden i solnedgang?
De fleste av våre hotell kan benyttes for bryllup på Mauritius. Vi har en rekke meget gode hotell som egner seg spesielt godt, og som vi gjerne anbefaler. Det blir pyntet vakkert til vielsen med blomster.

Seychellene

På Seychellene vil den unike naturen være en nydelig bakgrunn for en romantisk vielse på stranden. Alle våre bosteder kan benyttes for bryllup. Vi kan anbefale vielse på noen av verdens vakreste strender. Den nydelige stranden Anse Source d´Argent, med sine svaiende palmer og vakre granittformasjoner er et nydelig sted på den lille øya La Digue. Her lages en flott ramme for selve vielsen. På den nest største øya på Seychellene, Praslin, anbefaler vi varmt stranden Anse Lazio. Det blir pyntet med palmeblader og tropiske blomster til vielsen, etterfulgt av fotografering i disse vakre omgivelsene.

Symbolsk vielse
Ikke alle reisemål gir en gyldig vigselsattest her hjemme i Norge. Mange ønsker likevel å ha en symbolsk seremoni – som kan være like nydelig som en vielse. På Maldivene kan vi arrangere det. Vi har flere fantastiske hotelløyer som kan gi en minnerik dag for brudeparet, familie og venner!

Paradisreiser har bred kunnskap og personlig erfaring med vielse i utlandet – kontakt oss for mer informasjon!

Finn våre reisemål her.

Reisetilbud

7 netter på Sri Lanka

Rundreise på Sri Lanka – mange flotte opplevelser

7 netter på Sri Lanka
Gyldig: 10.10. - 20.12.19

Rundreise & opplevelser & sol & bad

fra NOK 22.990,- pr. person
7 netter på Seychellene (kan utvides) utsikt over sandstrand med palmer som henger ut på stranden og rom som ligger i frodig vegetasjon i en fjellside

Førjulstur til Seychellene og Carana Beach

Vakre Carana Beach - nå 30% rabatt
Gyldig: 30.11. - 21.12.19

Flott og delikat hotell på vakker strand

fra NOK 19.990,- pr. person
7 netters opphold (kan utvides)

1 uke All Inclusive badeferie inkl. 1 natt på safari – Diamonds Dream of Africa – Kenya

1 uke All Inclusive badeferie inkl. 1 natt på safari - Diamonds Dream of Africa
Gyldig: 15.06.20 - 30.09.20

Safari og badeferie - en fin kombinasjon

fra NOK 21.500,- pr. person

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!