Victoria Falls og Hwange Nasjonalpark

Victoria Falls og Hwange Nasjonalpark

Denne fantastiske rundreisen i Zimbabwe tar dere med på spennende opplevelser. Er man i Zimbabwe er Victoria Falls et must! Kombiner med safari i Hwange Nasjonalpark. Se store flokker med majestetiske elefanter og sjeldne fuglearter.

Varighet: 6 netter

Forslag til program

Dag 1-3: Bosted Gorges Lodge - Victoria Falls

Ved Victoria Falls bor dere ved Gorges Lodges og det blir både guidet tur ved de majestetiske fossefallene og Sunset Cruise.

Gorges LodgeVictoria Falls inkluderer 3 overnattinger, måltider, brus, vann, øl, vin og et utvalg sprit.

Transport tur/retur og guidet tur og inngang til Victoria Falls, Sunset cruise, guidet tur i en lokal landsby, tradisjonelt danseshow en kveld, fottur med drikke og snacks, drikke og snacks på et utsiktspunkt på bostedet hvor vi ser etter ørn. Lodgen er veldrevet og ligger i et rolig området. Utsikten fra de fleste rom og fellesområdet er simpelthen helt fantastisk! Det er et lite basseng som kan benyttes til avkjøling på varme dager. Hagen på Gorges er ca. 1 km lang og er svært velstelt og opparbeidet med trær og blomster over mange år.

Dag 3-6: Bosted på Camelthorn/Nehimba/Bomani - Hwange Nasjonalpark

Hwange Nasjonalpark, bo på enten Camelthorne, Nehimba eller Bomani.

Camelthorn Lodge: Hwange Nasjonalpark inkluderer 3 overnattinger, måltider, brus, vann, øl, vin og et utvalg sprit. Safariaktiviteter med bil og til fots, parkavgifter i Hwange, besøk i lokal landsby og skole.

Lodgen har store komfortable rom med både dusj og stort badekar. Terrassen på bakkenivå har stoler og bord, mens veranda i 2. etasje har sofa og hengekøye. Fellesområdet består av en bålplass hvor vi møtes til drink før/etter middag og de har også romslige innen- og innendørs arealer med bl.a. restaurant, peis, bar m.m.

Nehimba: Hwange Nasjonalpark inkluderer 3 overnattinger, måltider, brus, vann, øl, vin og et utvalg sprit. Safariaktiviteter med bil og til fots, parkavgifter i Hwange, besøk i lokal landsby og skole.

Transport fra Victoria Falls med bil i ca. 1,5 time på asfaltvei og deretter 2 - 3 timers kjøring i najsonalparken før man er fremme ved Nehimba. Evnt. en ca. 45 min. med småfly og deretter ca. 15 minutter med bil fra Victoria Falls til campen. Fellesarealene består av åpent område med stråtak; bar, restaurant og lounge område med utsikt mot vannhullet.  Området har omtrent 100 dyrearter og 400 fuglearter. Her kan du sitte i fellesarealet eller utenfor ditt rom med en kopp kaffe og se dyrene som passerer til/fra vannhullet.

Bomani: Hwange Nasjonalpark inkluderer 3 overnattinger, måltider, brus, vann, øl, vin og et utvalg sprit. Safariaktiviteter med bil og til fots, parkavgifter i Hwange, besøk i lokal landsby og skole.

Hyggelig teltcamp. Lodgen benytter generator og har derfor strøm stort sett kun om kvelden og om morgenen. De benytter bål til oppvarming av vann og det er tilgang til varmtvann om morgenen og ut på ettermiddagen. Det ligger et vannhull rett utenfor fellesarealene og i front av Sparrow rommene som tiltrekker seg mange fugler og dyr, nyt det rike dyrelivet ved frokostbordet!

Takk for turen!

Takk for turen!
Enten om man skal hjem, eller på videre reise til en annen spennende destinasjon - for flere opplevelser.

Det er viktig å informere om at alle våre rundreiser i Zimbabwe skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner i Afrika som for eksempel Zambia, Botswana og Sør-Afrika. Strandferie i Mosambik eller på vakre Seychellene i Det indiske hav. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

flokk elefanter ved vannhullet
flott hannløve
Hyene
sebraer ved vannkanten
flodhest på land
gepard i gresset
Forfriskninger ved vannhullet og elefantene
rafting i elven

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!