Victoria Falls og Zambezi Nasjonalpark

Victoria Falls og Zambezi Nasjonalpark

Denne fantastiske rundreisen i Zimbabwe tar dere med på spennende opplevelser. Er man i Zimbabwe er Victoria Falls et must! Kombiner med safari i Zambezi Nasjonalparker. Se elefanter, løver, zebra og mange andre dyr,  sjeldne fuglearter og de kjente tiger fiskene.

Varighet: 6 netter

Forslag til program

Dag 1-3: Bosted Gorges Lodge - Victoria Falls

Ved Victoria Falls bor dere ved Gorges Lodges og det blir både guidet tur ved de majestetiske fossefallene og Sunset Cruise.

Gorges LodgeVictoria Falls inkluderer 3 overnattinger, måltider, brus, vann, øl, vin og et utvalg sprit.

Transport tur/retur og guidet tur og inngang til Victoria Falls, Sunset cruise, guidet tur i en lokal landsby, tradisjonelt danseshow en kveld, fottur med drikke og snacks, drikke og snacks på et utsiktspunkt på bostedet hvor vi ser etter ørn. Lodgen er veldrevet og ligger i et rolig området. Utsikten fra de fleste rom og fellesområdet er simpelthen helt fantastisk! Det er et lite basseng som kan benyttes til avkjøling på varme dager. Hagen på Gorges er ca. 1 km lang og er svært velstelt og opparbeidet med trær og blomster over mange år.

Dag 3-6: Bosted Zambezi Sands - Zambezi Nasjonalpark

Zambezi Sands: Zambezi Nasjonalpark inkluderer 3 overnattinger, måltider, brus, vann, øl, vin og et utvalg sprit. Parkavgifter i Zambezi National Park, safariaktiviteter med bil, til fots eller med båt.
Kano og fiske (området har bl.a. Tiger Fish).

Zambezi Sands har store lekre private telt/rom og i tillegg har de svært romslig terrasse med et lite basseng. Terrassen er for øvrig møblert med sittegruppe og solsenger. Både utendørs- og innendørs dusj og toalett.
Svært komfortabelt møblert og med nydelig utsikt mot elven. Denne Campen er en særdeles flott avslutning på de mange opplevelsene i Zimbabwe.

Takk for turen!

Takk for turen!
Enten om man skal hjem, eller på videre reise til en annen spennende destinasjon - for flere opplevelser.

Det er viktig å informere om at alle våre rundreiser i Zimbabwe skreddersys. Dette tilbudet kan forlenges i kombinasjon med noen av våre andre spennende destinasjoner i Afrika som for eksempel Zambia, Botswana og Sør-Afrika. Strandferie i Mosambik eller på vakre Seychellene i Det indiske hav. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

flokk elefanter ved vannhullet
flott hannløve
Hyene
sebraer ved vannkanten
flodhest på land
gepard i gresset
Forfriskninger ved vannhullet og elefantene
rafting i elven

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!