Naman Retreat

Naman Retreat er et luksuriøst hotell beliggende i Da Nang. Ligger mellom to av de fineste golfbanene i Sørøst-Asia; Greg Normans Da Nang Golf Club og Montgomerie Links. Nærhet til gamlebyen Hoi An, Da Nang by, The Marble Mountains, Ba Na Hills og My Son Sanctuary og den kulturelle byen Hue, som begge står på UNESCOs verdensarveliste. Hotellet har vunnet en rekke priser, blant annet “World Travel Awards 2016”.

Hvorfor Naman?
Hotellet blander tidløs vietnamesisk kultur med luksuriøs og moderne sjarm. Designet er av tradisjonell bambusarkitektur og utsøkt interiør, og dette i kombinasjon med vår autentiske vietnamesiske gjestfrihet vil vi sikrer deg en fantastisk retrett opplevelse. Hotellets mål er å skape magiske og herlige opplevelser for hver av deres gjester.  Hotellet er for de som ønsker noe unikt- bevissthet, lykksalighet, fokus på velvære og avslapning. Her skal alle sanser vekkes! Føl deg som et nytt menneske etter et opphold på Naman Retreat i Vietnam!

Hotellet har totalt 34 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

Babylon Room
Pool Villa
3- soveroms Garden Pool Villa
3- soveroms Beach Villa

Fasiliteter

3 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!