Fusion Resort Phu Quoc

Et delikat og luksuriøst spa hotell beliggende på øya Phu Qouc i Vietnam. Perfekt “Get Away” for de som ønsker en total avkobling fra hverdagen! Man kommer seg til øya med fly fra for eksempel Saigon. Det tar ca. 1 time å kjøre fra flyplassen på Phu Qouc til hotellet.

Hvorfor dette hotellet?
Fusion Resortene har en filosofi om å skape et innovativt livsstils-konsept som gir gjestene en vinnende kombinasjon av velvære, avslapping og god verdi for pengene. Hotellet tilbyr blant annet to daglige spabehandlinger inkludert pr. gjest. Her omfavner man ideen om at reise og livsstil kan kombineres! Og det i vakre omgivelser.
Nyt dagene med spa-behandlinger og benytt deg også av hotellets “Wellness-aktiviteter” program. Her finner du hotellets spa-meny.
Hotellet er gjennomført og feminint i stilen, med lekre villaer – alle disse med privat basseng. Her er det også plass til større familier, hvor hotellet kan tilby fem – soveroms villa.  

Dette er et perfekt valg for den romantiske parreisen/bryllupsreisen og for venninneturen: Fordi du fortjener det!
Et trygt valg også for de som ønsker å reise alene!

Hotellet har totalt 130 rom fordelt i forskjellige romkategorier

Romkategorier

One-Bedroom Garden Pool Villa
One-Bedroom Ocean or River Pool Villa
Two-Bedroom Ocean or River Pool Villa
Five-Bedroom Grand Beach Villa
Five-Bedroom Presidential River Villa

Fasiliteter

3 restauranter og 1 bar
Svømmebasseng, SPA og treningssenter
Land- og vannsportaktiviteter
Tennisbane
Yoga
Shuttlebus til/ fra Doung Dong Town (mot tillegg)
Barneklubb

Planlegg din drømmereise

Vi legger vekt på god kunnskap og personlig service. Våre dyktige reisekonsulenter besøker våre destinasjoner og bosteder jevnlig. Du reiser trygt når Paradisreiser står som arrangør!